Horoskopski znakovi o kojima kruže svakakve priče - sve predrasude o njima su istina!
Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

Koliko puta su vas poledali popreko samo zato što ste u hroskopu neodlučan Blizanac, tvrdoglavi Bik ili devica, koja sve redom kritikuje?

Astrolozi često imaju tendenciju da generalizuju i horoskopskim znacima vladaju brojne predrasude, koje se šire i umnožavaju, alli u svemu tome često ima dosta istine.

Ovo su neke od predrasuda, koje su karakteristične za horoskopske znake.

Ribe (19. februar – 20. mart)

reklame

Sve što ste čuli o Ribama je istinito. Oni su osetljivi, plaču, prihvataju sve emotivno i k srcu. Ovakva odlika može biti dobra za umetnost i poslove gde treba pokazati kreativnost, ali je ujedno prečica do depresije, posle čega postaju najveće žrtve i mučenici od svih horoskopskih znakova.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi mogu da budu veoma tvrdoglavi. Mogu biti jedan od najdražih znakova, ali ih je skoro nemoguće naterati da promene mišljenje. Nije da oni misle da su uvek u pravu, već jednostavno veruju u to kao sveto pismo. U stanju su da ostvare nešto što su zamislili i kako su zamislili.

KAD NEĆEŠ DA ISPADNEŠ LAKA ŽENSKA: Evo šta prvo pomisle muškarci kad GLUMIŠ DA SI NEDODIRLJIVA

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Odluke, odluke. Blizanci mogu da budu pametni i mudri, ali problem nastaje kada treba da se donese odluka. Načekaćete se ako odlučite da čekate da osobe rođene u ovom znaku donesu odluku, jer jedna od njihovih glavnih odluka je neodlučnost. Slobodno možete da im kupite majicu na kojoj će pisati “Ja sam neodlučan”.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devica je perfekcionista. Ona je dežurni kritičar i uvek nezadovoljna. Oni sve frustracije prebacuju na sve osim na sebe. U stanju je da ismeva osobu u invalidskim kolicima, jednostavno najveća zlobnica od svih zodijaka.

KAKO DA ZARADITE NOVAC NA INSTAGRAMU: Šta nikako ne treba da radite, a bez čega ne može da bude love

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Seksualni i nasilni, prve dve su asocijacije kada su u pitanju stereotipi vezani za Škorpiju. Ipak, koliko je istinit deo vezan za seks? Oni prosto žele da u javnosti zaživi taj njihov imidž i da svi poveruju kako su dobri ljubavnici. Pre ili kasnije shvatićete da stvar i ne moraju da budu kako izgledaju i kako se osobe rođene u ovom znaku predstavljaju.

Telegraf.rs

loading...