KAD NEĆEŠ DA ISPADNEŠ LAKA ŽENSKA: Evo šta prvo pomisle muškarci kad GLUMIŠ DA SI NEDODIRLJIVA

Sviđa ti se frajer, ali ne bi baš da ispadneš laka. Onda glumiš nezainteresovanost, pokušavaš da igraš igricu u kojoj si ti kao nedodirljiva riba, a on treba da te osvaja…

Međutim, stvari u realnosti ne funkcionišu kao što ti misliš. Kada se prema muškarcu ponašaš nezainteresovano i glumiš nedodirljivost, ovo mu prvo prolazi kroz glavu:

Zauzeta je

Kad se ponašaš kao da te je teško dobiti, prva stvar koja muškarcu padne na pamet sigurno nije “Uh kakva riba, oko ove moram da se potrudim”, nego “Ova ima dečka, garant”, ili “Ova neće ništa, idem dalje”…

reklame

Dobro joj je i bez mene

Kada muškarce gledaš sa visine, šalješ signal da trenutno u životu imaš sve što ti je potrebno i da oni nemaju tu šta da doprinesu. Ukoliko im na neki način ne staviš do znanja da si slobodna i raspoložena za flert, ne daješ im šansu da se uopšte potrude da te zadive.

Treća negativna stvar u vezi sa glumljenjem nedodirljivosti je činjenica da takvo ponašanje uvek privlači pogrešne tipove

Navalentni, prosti, agresivni tipovi će vas spopadati kao čopor gladnih pasa i imaćete posla samo sa nezrelim ljudima. Pravi muškarci – oni sposobni i zreli za vezu i zajednički život, ovakvim ponašanje od samog starta bivaju odbijeni.

Problem je u tome što paćenici nikad ne odustaju, pritiskaće devojku bez obzira koliko se opire muvanju, jer njih zaista ne zanima šta ti hoćeš i ne znaju za poštovanje. Zbog njih može delovati kao da tehnika glumljenja nedodirljivosti zaista pali u muvanju. Pravi muškarci tako nešto sebi nikad ne dozvoljavaju.

Fora je u tome da, šta god da glumiš, sigurno ćeš dobiti pažnju. Međutim ta pažnja neće biti ono što ti je potrebno i neće doći od nekog ko zaista vredi.

besnopile.rs

loading...