horoskop za udavače
horoskop za udavače

Drage dame pre nego što se očešete o ludi kamen, dobro proučite kakvi su momci prema horoskopu. Ništa nije slučajno i sudbina može biti jako prevrtljiva ponekad. Pogotovo u današnjem poretku planeta!

HOROSKOP ZA UDAVAČE:
HOROSKOP ZA UDAVAČE:

Ovaj horoskop za udavače će vam tačno reći kakav je koji frajer prema zvezdama, da se ne mučite u ljubavi!

OVAN
Muškarac rođen u znaku Ovna je ambiciozan, radan i postiže uspehe. Svi njegovi planovi, uspesi i kombinacije, uvek uključuju i bračnog partnera.On voli ženstvene, inteligentne i nežne žene, naglašenog erosa, oblina i zavodljivog izgleda. Ako mu se prepusti vođstvo i u svemu mu se popušta biće dobar i pažljiv muž, odan, ali ne i veran.

reklame

 

BIK
Vrlo je tolerantan, dobre naravi, voli dom i porodicu. Jedina ozbiljnija mana mu je tvrdoglavost. Savršen je kao suprug i neizmerno voli decu. Ne dozvoljava da mu se komanduje. Najbolje je pridobiti ga laskanjem ili potpunom otvorenošću. Ne voli da priča o ljubavi, nego je pokazuje delima. Sklon je ženama koje vole kuću i porodični život. Za takvu ženu spreman je da se žrtvuje.

BLIZANCI
Muškarac rođen u ovom znaku lako menja raspoloženje, ali je retko natmuren i neraspoložen. Kao mlad voli da je okružen sa mnogo žena. Kada izabere jednu, posvećuje joj svu pažnju, ali ne izbegava ni povremene avanture. U braku voli kada njegova žena ima ista interesovanja kao i on. Voli da joj nameće svoju volju. Njegova žena je većinom zadovoljna supruga.

vaš znak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.