Aktuelni kvadrat pozitivno je podržan Marsom u Strelcu. Planeta Mars je pokretač i inovator, dok je Strelac znak u kom se Jupiter nalazi u svome sedištu, a Sunce tu ima triplicitet. Nove ideje i poduhvati u vezi sa poslom, zaradom, edukacijom, kao i poljem pravde, sada vrlo su izraženi i, naravno, ne završava se sve samo na ideji i priči.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju

reklame

Ukoliko do sada već niste, sada će se mnogi od vas odlučiti na konkretne akcije, što se tiče realizacije spomenutog. Faktor rizika je impozantan. Polet, entuzijazam i brzina su na vrhuncu. Sve je to pozitivno, ali u periodu od ovih desetak dana, stvari neće ići baš lako. Biće potrebno strpljenja, taktičnosti i upornost. Nemojte u pasti u zamku očekivanja, jer bi vas očekivanja mogla odvesti u frustracije i gubitak volje. Želite i delujte!

Dnevni horoskop za 3. februar 2018.
Kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

Ne ograničavajte se smišljanjem scenarija u glavi i rokovima. Verujte u uspeh. Ako krene onako kako niste očekivali, duboko udahnite, izbrojte do 10, i nastavite gde ste stali. Ako, zbog određenih okolnosti, koje ne zavise od vas, dođe do odlaganja i kašnjenja, preusmerite svoje misli i aktivnost na ono što u tom trenutku možete. I uvek imajte na umu – sve se u životu dešava za naše veće dobro! Ako budete uporni, ako stavite čvrst i jasan fokus, i uživate u tome na čemu radite, na kraju uspeh neće izostati. Ako razmišljate o započinjanju novog poslovnog poduhvata, iz očiglednih razloga, odložite ga za period od 21. februara, pa na dalje.

U slučaju da se borite za ostvarenje pravde, teškoće su u ovom periodu i te kako moguće. Odlaganja i kašnjenja, zbog neorganizovanosti pravosudnog sistema. Ma koliko je pravda na vašoj strani, možete biti poprilično iznervirani neažurnošću svog advokata ili nedostatkom podrške od strane sudije i porote. Ipak, doživite ih kao poslednje iskušenje. Ako uložite adekvatan trud, ako date sve od sebe, do poboljšanja će doći već u prvoj polovini marta, a ako je u pitanju baš teži slučaj, koji se vuče već dugo vremena, do pozitivnog raspleta u vašu korist, doći će u periodu od sredine leta do najkasnije kraja godine.

Što se tiče učenja, kod mnogih će biti izražene mogućnosti nedostatka motivisanosti i privremenog gubitka volje. Ukoliko ste u prethodnom periodu uložili baš značajan trud, lako biste mogli sagoreti, pa se zato odmorite. Ukoliko se već izvesno vreme ne pronalazite u edukacijskom programu kojeg pohađate, vrlo lako se možete odlučiti da napravite dužu pauzu ili pak prekinuti za sva vremena. U tom slučaju, zanemarite ideju o utrošenom vremenu i usmerite se ka novom edukacijskom programu, koji bi vam doneo veće zadovoljstvo. Takođe, neki od vas će imati problematičan odnos sa predavačima, ali nikako ne odstupajte od svojih mišljenja i stavova, ako ste sigurni u njih.

loading...