Na putovanjima bi moglo doći do manjih neprijatnosti, ali ne odustajte od njih, samo se dobro organizujte. Ukoliko radite na odlasku u inostranstvo, oprez. Nije povoljno za odlaske u ove dane, kao niti za prihvatanje novih ponuda, s obzirom da biste vrlo lako mogli odustati od nečega vezanog za taj put. Ukoliko ste pak već u inostranstvu i zbog određenih nepovoljnih uslova razmišljate o odustajanju, savet je da istrajete. Sačekajte do 15. februara i usmerite se na nove solucije, gde uspeh nikako neće izostati. Strpljenje će biti potrebno i svima vama koji radite na ostvarenju adekvatne papirologije, radi daljeg ostanka u inostranstvu.

KAD TE NEKO RASTURI NA SITNE KOMADE: 4 efikasne tehnike da se što pre oslobodiš emocionalnog bola
Kvadrat Sunca i Jupitera od 5. do 15. februara 2018. godine

S obzirom na to da je Sunce u humanom i filantropičnom znaku Vodolije, koji se suprotstavlja aristokratskom principu Jupitera, ovaj period je izuzetno povoljan za sve vas koji se bavite humanitarnim aktivnostima i ljudskim pravima, kao i za sve one koji deluju na polju politike.

reklame

Što se tiče globalnih ekonomsko-političkih zbivanja, treba imati u vidu sledeće: Sunce kao izvor svih zbivanja se nalazi u Vodoliji koji je simbol humanosti i napretka čovecanstva, te gradi kvadrat sa aristokratičnim Jupiterom, a pritom Jupiter ima glavnu recepciju sa revolucionarom Marsom. Pored toga, Saturn kao planeta koja je uvek na strani običnog čoveka, nalazi se u znaku Jarca, gde je u svom sedištu.

Na zdravstvenom planu, kvadrat Sunca i Jupitera može doneti pojačane smetnje vezano uz cirkulaciju, hladnoću i trnjenje nogu zbog slabe cirkulacije, a takođe i manje probleme sa varenjem, kao i manje probleme sa kostima.

loading...