JARAC

NEŠTO NOVCA- NADA- PISMO

Ljubav

Dobro raspoloženje koje je većim delom aprila prisutno kod vas upotrebite na pravi način – da znatno poboljšate komunikaciju i razumevanje sa voljenom osobom. Postoje neke situacije u kojima oboje ćutite ili izbegavate da pokrenete pitanja koja su eventualno neprijatna po vaš odnos, ali baš te stvari sada i morate i trebate rešiti i staviti tačku na njih. Iskrenost i otvorenost je sada veoma bitna, jer ona je temelj vašeg odnosa na dalje. Slobodni Jarčevi će sve do početka druge dekade aprila imati „prazan hod“ kada su emocije u pitanju. No, od tog perioda ulazite u vreme intenzivnih kontakata sa suprotnim polom.

reklame

Posao

Sem početne konfuzije u dogovorima koje ćete rešiti do početka druge dekade aprila, može se reći da je ovaj mesec izuzetan po vas i da ćete do njegovog kraja ostvariti vrlo značajne kontakte i pokrenuti važne poslovne priče. Po pitanju finansija – prvi deo meseca je pomalo nestabilan ili vam pak donosi veće troškove, ali situacija će znatno krenuti na bolje u drugom delu meseca.

Zdravlje

Iako niste ugroženi, ipak u ovom periodu vodite više računa o grlu, plućima. Osetljivi ste – moguće su i alergije i manji problemi sa pritiskom kod starijih Jarčeva.

Horoskop po ciganskim kartama za april 2019

VODOLIJA

POSETA- GUBITAK- PISMO

Ljubav

Svaku partnerovu reč ćete meriti, tražiti skrivena značenja i generalno gledano – opterećivati se time „šta je pisac hteo da kaže“. Razumem da kod vas trenutno postoji izvesna nesigurnost, ali nemojte bezrazložnim strahovima kvariti vezu koja realno – ne bi trebala da ima nikakav veći problem tokom ovog meseca. Pokušajte da se više opustite i da uživate u svakom zajednički provedenom trenutku. Slobodne Vodolije pred sobom imaju mesec ispunjen pokretom, zabavom – i mnogobrojnim udvaračima. Živite život punim plućima, ali prave odabire ostavite za neko drugo vreme…

Posao

Ovaj će vas mesec dosta umoriti, ali najpre iz razloga što ćete biti pomalo neorganizovani a istovremeno skloni da prihvatate na sebe ogromnu količinu posla i obaveza. Da, jasno je da želite da maksimalno poboljšate svoje finansije – i to će se svakako i dogoditi – ali ako se već obavežete na neke rokove, onda se trudite i da ih ispoštujete. U suprotnom – biće i nerviranja sa vaše strane i tuđih kritika…

Zdravlje

Loše navike, povremeno stresne situacije i mentalna opterećenost – sve ovo može uticati na to kako se osećate.

RIBE

NEISKRENOST- KUĆA- SVEŠTENIK

Ljubav

Zauzete Ribe će mnogo nejasnoća i situacija koje ih muče u odnosu sa voljenom osobom uspeti da reše tokom aprila. Da se razumemo, neće sve od ovog ići lagano i bez problema, ali bitno je da će krajnji rezultat biti više nego zadovoljavajuć. Iako ste svesni da je potrebno vreme da stvari dođu na svoje u vašem odnosu sa voljenom osobom – strpljivi ste i spremni da sačekate na svoj trenutak. Slobodne Ribe neka preskoče prvu polovinu meseca i neka sačekaju drugi deo aprila – u tom periodu pojavljuje se osoba koja će se itekako potruditi oko vas i koja zavređuje vašu pažnju.

Posao

U ovaj mesec ulazite u blagoj konfuziji – neke situacije vezane za firmu u kojoj radite vam se ni malo ne dopadaju, ali trenutno nemate nikakav uticaj na dešavanja. Iako sve na prvi pogled izgleda kao zamršeno i kao maltene pa nerešivo – vi ipak nemate nikakvih razloga za brigu, jer će do stabilizacije svakako doći, ali verovatno tek u drugom delu meseca. Finansije – bolje pred kraj aprila.

Zdravlje

Raspoloženje će vam biti dosta promenljivo, a i prilično ćete se i mentalno i fizički trošiti tokom ovog meseca.

loading...