VAGA

PISMO- LJUBAVNIK- BOLEST

Ljubav

Slobodnim Vagama se u aprilu pojavljuje neko zbog koga će vaše srculence oho-ho postati ustreptalo. Lepo izgleda, slatke reči zbori – ma bombona! Kao da je samo nebo rešilo da usliši sve vaše želje i molbe vezane za ljubav! No, da ne biste poleteli previsoko i kasnije se nezgodno prizemljili, savet je da baš „ne kupite zdravo za gotovo“ svaku reč ove osobe. Sačekajte vi malo, da mi vidimo da li je ovo nešto što zaista vredi ili će ostati samo na strasti….A zauzeti u međuvremenu čas odlično raspoloženi, čas mudruju neke teške misli vezane za svoja partnerstva. Odnos je promenljiv, ali nije toliko loš kao što vama izgleda.

reklame

Posao

Mnogo ćete da pričate, mnogo da radite a rezultatima ćete biti polovično zadovoljni. Realno gledano, nemate nikakve baš loše poslovne situacije tokom aprila, ali obzirom na to koliko ste do nosa u poslu – finansijama niste u potpunosti zadovoljni. Smatrate da možete više. Ne sporim da ste u pravu, ali trenutno se morate zadovoljiti onim što dobijate i gledati svaku priliku za zaradu.

Zdravlje

Pomalo promenljiva zdravstvena situacija. Niste vi loše, samo ste s vremena na vreme osetljivi. Obratite pažnju na disajne organe.

Horoskop po ciganskim kartama za april 2019

ŠKORPIJA

DAR- UDOVAC- ISTINA

Ljubav

Okolnosti vezane za vaše emotivne i bračne relacije su totalno dobre, ali i pored toga vi nekako ne osećate pravu povezanost sa voljenom osobom. Možda iz razloga što u aprilu drugačije gledate na sve situacije – partner je nežan, emotivan i osetljiv, a vi pak – previše praktični, racionalni i realni. No, bitno je da ovakvi načini funkcionisanja neće dovoditi do nekih pravih problema kod vas – samo vam je potrebno više vremena da se uskladite….Slobodne Škorpije – neko se baš trudi oko vas, pokušava da vas osvoji rečima, postupcima, sitnim poklončićima i znacima pažnje. Nemojte biti stegnuti, prepustite se…

Posao

Lepo ćete u ovom mesecu zaraditi, nećete imati ni nekih većih problema – bar ne onih koje ne možete rešiti….Ali i pored svega ovoga – vi nećete biti zadovoljni svojim učinkom. Možda vam se čini da nikako da se otvore, one baš prave prilike po vas. Ili pak da suviše sporo napredujete u svom poslu. Šta god da je od ovoga – gledajte na ono što je dobro, a ne žalite za onim što trenutno nemate!

Zdravlje

U drugom delu meseca nešto ste slabijeg zdravlja. Takođe, tokom celog aprila više vodite računa o ishrani.

STRELAC

VERNOST- VESELJE- NOVAC

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku – april je odličan mesec da prvenstveno shvatite koliko vam je odnos zaista bitan, vredan i koliko vam je istinski stalo do voljene osobe. Naime, ovo je period kada se stabilne veze mogu dodatno učvrstiti, pa čak i pokrenuti neke ozbiljnije teme….ali istovremeno i mesec kada se one veze koje su nestabilne mogu promeniti na bolje. Dakle – ako smatrate da nešto vredi truda – sada je pravi trenutak da to učvrstite ili popravite! Slobodni pripadnici ovog znaka imaju mogućnosti za započinjanje vrlo čvrste i trajne ljubavne priče. Isto tako – stoji vam i kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Na neke poslove, dogovore, situacije, ljude – moraćete da čekate još neko vreme, i to uglavnom tokom prve dekade aprila. Od početka druge dekade vaše raspoloženje se popravlja i to iz razloga velikog pokreta i napretka u poslovnom segmentu. Mogućnost jake nove saradnje ili znatnog poboljšanja u postojećim dogovorima. Drugi deo meseca donosi vam i stabilnije finansijsko stanje.

Zdravlje

Ishrana je na prvom mestu – mnogo toga možete poboljšati ili pokvariti samo načinom na koji se hranite.

loading...