RAK

BOLEST- LJUBAVNIK- VESELJE

Ljubav

Dragi naši Rakovi bol boluju, nikom ne kazuju…..Šalim se, naravno – kada pričamo o vašim emotivnim relacijama, u aprilu je to jedan gorko – slatki miks gde ćete vi biti čas super zadovoljni odnosom sa voljenom osobom, a čas se osećati neispunjeno, neshvaćeno i nedovoljno voljeno. Ono što mogu da vam kažem jeste – znate i sami da ste skloni da sve primate previše k srcu i da vas situacije vezane za ljubav dotiču više nego bilo šta drugo. Realna situacija na terenu i nije toliko loša, a pogotovo što će drugi deo aprila doneti bolje raspoloženje i više bliskosti sa partnerom. Slobodni – zanimljiva dešavanja i novi ljudi.

reklame

Posao

Sama početna faza aprila meseca vama je prilično teška jer su vas i okolnosti i situacije vezane za poslovni segment pritisle sa svih strana. Malo se primirite i strpite – do polovine aprila je bitno da raščistite sa nekim prošlim problemima i obavezama, a od tog perioda idete u jednu lakšu fazu koja čak može doneti i nove poslovne ponude i kontakte. Po pitanju finansija – bićete rasipniji nego inače.

Zdravlje

Budite oprezniji u prvom delu meseca jer ste tada naglašeno osetljivi. Ostatak aprila je povoljan.

Horoskop po ciganskim kartama za april 2019

LAV

LOPOV- LJUBOMORA- PISMO

Ljubav

Ajoj dragi Lavovi, što bre mora večito neka drama u vašim emotivnim relacijama? Ja razumem da je vama to u krvi, ali zar vam ne bi bio mnogo jednostavniji život tokom aprila makar da koristite samo ono što vam je na dlanu – a to je dobra komunikacija i mnogo zajedničkog vremena sa voljenom osobom? Probajte – videćete da ne boli, a možda vam se čak i svidi da vam ljubavni život bude miran i spokojan….Slobodni – vi ćete malo u tajnu, malo u prošlost a mnogo u flertovanje sa jedno dve tri četiri pet osoba…..Ma nek ste vi meni živi i zdravi, uživajte punim plućima i provodite se!

Posao

Razvlačićete se vi, rastezaće se situacije, čas će vam biti sve jasno a čas nećete znati ni ko je na vašoj strani ni ko je protiv vas. Sva ta zbrka i komplikacije napuniće celu prvu polovinu meseca, ali ako je za utehu – stupićete u kontakt sa mnogo novih osoba koje će vam poslovno značiti! E, sa nekom od njih ćete u drugom delu aprila početi ozbiljnije da se dogovarate o poslu. Novac – onako, mrljavo.

Zdravlje

Stresa biste mogli makar jednim delom da se rešite tako što biste se više opuštali ili bili fizički aktivniji.

DEVICA

NEŠTO NOVCA- GUBITAK- LJUBAVNICA

Ljubav

Sa ovakvim kartama koje su izašle – jasno vam je da vaš ljubavni život i odnos sa partnerom neće biti baš cveće, leptirići i proleće u ovom mesecu. Tek negde u drugom delu meseca stvari će početi da se popravljaju, a do tada vas očekuje loša komunikacija, nezadovoljstvo i stalna džapanja, verovatno oko nekih potpuno nevažnih stvari i situacija. Ako ništa drugo, gledajte da makar pred kraj meseca ostavite sve te negativnosti iza sebe. Slobodne Device mogu započeti odnos koji će u nekoj prvoj fazi najviše ličiti na neobavezno, avanturu i mnogo strasti i hemije. No, itekako se ovde može dogoditi i prava ljubav…

Posao

Naporno za emocije jeste, ali sa druge strane – ovaj mesec je dušu dao da konačno razrešite mnoge nedoumice, pa i da prekinete za sva vremena sa nekim situacijama, projektima, osobama. Vi skidate neke terete sa sebe tokom ovog perioda i odlazite u pravcu koji vam donosi bolje poslovne prilike i promene u karijeri – a to je ono čemu se duže vreme nadate. Novac dolazi, ali su i troškovi dosta jaki.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na stomak, ishranu i varenje. Takođe, ovo je period kada se možete rešiti loših navika.

loading...