HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NEMAŠ DEČKA
HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NEMAŠ DEČKA

Ako vam je teško što ste same, možda treba da razmislite da li i vi doprinosite toj situaciji. Gde vi grešite. Evo šta kaže astrologija.

OVAN

Konačno si shvatla da ti muškarac ne treba kako bi osećala da si “cela”, tako da sada na udvaranja odgovaraš tako što prvo tražiš znakove upozorenja. Na prvi pogrešan potez udvarača prekidaš komunikaciju. Ne trpiš nikoga i ni zbog čega, a standardi su ti više nego visoki. Ne pristaješ na polovične veze i odnose, samo zato da bi mogla da kažeš da imaš dečka. Čekaš pravog i ne želiš ništa manje od toga, piše zena.blic.rs.

LJUBAV SE VRAĆA U VAŠ ŽIVOT: Evo kada će se tačno to dogoditi
HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NEMAŠ DEČKA

BIK

Ti i dalje maštaš o nekome ko je odavno zaboravio na tebe – možda bivši dečko, možda “drug” prema kome si ti osećala mnogo više. U svakom slučaju, ta suvišna ljubav koju uzgajaš u sebi sprečava te da nađeš pravog dečka koji će te voleti. Okani se prošlosti i napravi u životu mesto za nove ljude, inače ćeš još mnogo vremena provesti sama.

reklame

BLIZANCI

Ti i dalje nisi sigurna šta tačno želiš od veze. Teško je naći ozbiljnog kandidata kada noću želiš samo strastveni seks bez obaveza, a danju privrženog muža. Napravi pauzu i posveti se sebi kako bi znala šta ti tačno očekuješ od života i muškarca, inače ćeš ići iz jedne beznačajne veze u drugu.

RAK

Želiš nekoga ko podjednako strasno želi brak i mnogo dece. Nažalost, teško je naći nekoga ko deli tvoju strast i ljubav prema monogamiji. Sama si jer nemaš pojma gde da tražiš dečka. Na internetu teško da ćeš se usrećiti, jer se tamo uglavnom ugovaraju vezice za jednu noć. Dakle, kreći se više među ljudima, pa ćeš morati da naletiš na onog pravog…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.