horoskop za vreme vladavine škorpije

Voleti ovaj znak može biti poput igranja s vatrom: očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, nežna koža počinje da gori pod intenzitetom ovog vatrenog znaka.

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, besa i strasti!

On je – Ovan!

reklame

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoj interesovanje u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

horoskop

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sja nije zlato.

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte shvatiti s kim imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijem dobu. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

horoskop za vikend

Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno. Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je naročito istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj show, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođe vrlo kontrolorska.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.