Jarac

Januar – Mart
Drago vam je da ste preživeli 2017. godinu i želite da se više nikad ne ponovi. Koliko je prošla bila teška, toliko će ova 2018. godina godina biti srećna za vas.

April – Jun
Neko nov će ući u vaš život. Nova ljubav, prijateljstvo ili novi član porodice. Ako vam je stalo do njih, nemojte ih lako odbacivati.

reklame

Jul – Septembar
Idite na put. Rizukujte. Samo jednom se živi. Zbog toga će vaša godina biti kao nijedna druga do sada.

Oktobar – Decembar
Ova godina završiće se burno. Prvi put posle mnogo vremena, prihvatićete sve i biti srećni sa svim što jeste i što ste postigli.

Novac i posao u 2018. Veliki godišnji finansijski horoskop za 2018. godinu

HOROSKOP IZ MESECA U MESEC ZA CELU GODINU: Saznajte šta vas prema horoskopu čeka svakog meseca 2018. godine

Vodolija

Januar – Mart
2017. godina prošla je sa mnogo izazova, ali i postignuća. Budite ponosni na sve što ste uradili i samo nastavite tako i ove godine. Biće ovo godina za pamćenje.

April – Jun
Veza koju imate sa nekim sada postaje vrlo ozbiljna. Pitanje koje svi postavljaju uskoro će dobiti odgovor.

Jul – Septembar
Ostavili ste prošlost za sobom i stvarate novi život sa nekim sa kim želite da provedete ostatak života. Iapk, nemojte zaboraviti na one koji su bili uz vas kada vam nije išlo tako dobro. To su ljudi koji zasližuju da budu u vašoj budućnosti.

Oktobar – Decembar
Ovih meseci čaka vas ozbiljan test. Nešto vezano za osećanja će se dogoditi, a iako ne volite da ih pokazujete, sasvim je normalno da pokažete svoju ranjivost.

Ribe

Januar – Mart
Prošla godina je bila uspešna, ali osećate da vam još uvek nešto nedostaje, mada ne znate šta tačno. Zadržite poziitivan stav i privući ćete ono što vam je potrebno.

April – Jun
Shvatil ste šta želite i idete ka svom cilju. Nmojte da vas strah skrene s puta. Čak i da svi misle da ste ludi, idite za svojom srećom.

Jul – Septembar
Napravili ste promenu koje ste se bojali. Možda je u pitanju selidba, novi posao ili nova ljubav. Iako vam je bilo potrebno pola godine da donesete odluku, bitno je da ste to učinili. Šta god da ste odlučili, sigurno je da će samo dobro proizići iz toga.

Oktobar – Decembar
Poslednja 4 meseca ove godine očekuju vas događaji po kojim ćete zapamtiti ovu godinu. Samo hrabro u nove pobede.

loading...