Vaga

Januar – Mart
Pogledaćete nazad u 2017. godinu i ptitati kako ste uspeli da je preživite. Iako je kraj godine bio težak, početak ove će biti mnogo bolji. Ne vredi poricati da ste bili gadno povređeni, ali ne treba da se bojite ljubavi, već toga da možete izgubiti nekog do koga vam je stalo.

April – Jun
Ovih meseci pojaviće se neko nov iako ne želite da se prepustite. Ipak, zaslužujete da konačno budete srećni jer nije tajna da niste bili.

reklame

Jul – Septembar
Jesen će se prišunjati i želećete da zastanete i vidite šta ste postigli. Radujte se svakom malom uspehu koji ste ostvarili i priznajte sebi zasluge za sve što ste postigli, jer to zaslužujete.

Oktobar – Decembar
Nova veza iznenada će postati vrlo ozbiljna i kraj ove godine za vas neće biti onako tužan i usamljen kao što je bio kraj prošle.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: Svi znaci od Device do Riba sada mogu da zavire u svoju budućnost

HOROSKOP IZ MESECA U MESEC ZA CELU GODINU: Saznajte šta vas prema horoskopu čeka svakog meseca 2018. godine

Škorpija

Januar – Mart
Postigli ste veliki uspeh i konačno vidite svetlo na kraju tunela. Nastavite dalje jer će se sve neprospavane noći i težak rad na kraju isplatiti.

April – Jun
Konačno ste uspeli, šta god da ste želeli. Mogli ste da prdahnete na kratko, ali predstoji vam nova borba i cilj. Ma koliko da ste umorni, nemojte se predati. Samo nastavite napred.

Jul – Septembar
Ljubav će se ušunjati u vaš život. Dugo je prošlo otkako ste poslednji put voleli, ali nemojte se bojati. Škorpije često umeju da odgurnu ljubav iako to ne bi trebalo.

Oktobar – Decembar
Sve u vašem životu ostvarilo se kako ste i predvideli. Ipak, ova 4 mesica baciće vas na test. Desiće se nešto što nećete moći da kontrolišete, ali nemojte gubiti nadu. Sve će se na kraju dobro završiti.

Strelac

Januar – Mart
Veza koju ste počeli u 2017. godini samo će ojačati. Nastavili ste sa svojim životom posle bura, ali nemojte zaboraviti na ljude koji su ostali za vama. To što ih ne viđate svakog dana, ne znači da su prestali da budu bitni.

April – Jun
Vaša veza doći će na raskršće i postavlja se veliko pitanje šta dalje. Poslušajte svoje srce i nemojte se bojati odgovora.

Jul – Septembar
Vi ste leti najsrećniji. Vredno ste radili i zaslužili ste da odete na put. Ako nešto treba da naučite ove godine, to je da radite sve što želite čak i onda kada se bojite.

Oktobar – Decembar
Zastaćete i shvatiti koliko se toga postigli u poslednjih par mesec. Shvatićete da sa bivšom ljubavi ne biste pronašli sreću i da ste danas srećni, zdravi i da vam dobro ide u životu. To ste zaista i zaslužili…

loading...