Rak

Januar – Mart
Ljubav će ući u vaš život onda kada se najmanje tome budete nadali.

April – Jun
Vaša karijera će i dalje iči uzlaznom putanjom.

reklame

Jul – Septembar
Vaše veze sa ljudima oko vas učiniće da se osećate sjajno i voljeno.

Oktobar – Decembar
Nešto će ozbiljno prodrmati vaš život i pokušati da vas slomi. Ipak, najbitinije je da će uz vas ostati ljudi do kojih vam je stalo i sve će se na kraju dobro završiti.

Novac i posao u 2018. Veliki godišnji finansijski horoskop za 2018. godinu

HOROSKOP IZ MESECA U MESEC ZA CELU GODINU: Saznajte šta vas prema horoskopu čeka svakog meseca 2018. godine

Lav

Januar – Mart
Ova godina je tek počela, ali nešto će uskoro krenuti naopako. Ioak, vi se uvek sjajno borite sa svim nedaćama. Ništa vas u proplosti nije slomilo, pa neće ni ovo.

April – Jun
Sreća će se preokrenuti tokom ovih meseci. Deciće vam se nešto lepo što će vam obeležiti ovu godinu.

Jul – Septembar
Osoba iz prošlosti vratiće se u vaš život i na vama je da odlučite želite li ih nazad ili je sve bila greška. Taman kada zaboravite da o njoj razmišljate, dobićete poziv ili poruku zbog koje će vam srce preskočiti, jer nikad niste ni prestali da marite za nju.

Oktobar – Decembar
Zatvorićete ovu godinu podsećajući se na to koliko je teška bila. Dajte sebi oduška i idite na zasluženi odmor od svega.

Devica

Januar – Mart
U 2017. godini bili ste gadno povređeni. Dajte sebi vremena da zalečite rane i nemojte uskakati u nešto novo pre toga. U redu je da budete sami i da vam se to ne dopada. Kada imate dobru vezu sa sobom, biće dobre i veze sa druima.

April – Jun
Na nekog ćete baciti oko u izlasku, ali smatrate da niste spremni za vezu. Želećete da odgurnete tu osobu od sebe, ali ona vas ipak neće pustiti tako lako.

Jul – Septembar
Iako ste se kleli da ta veza nije ono pravo, shvatićete da ste se zaljubili. Pokušaćete da ostanete hladni, ali će vas ta osoba prozreti i nastaviti da igra strpljivo sa vama.

Oktobar – Decembar
Na kraju ćete pospustiti. Iako ne želite da priznate, nakon skoro godinu dana truda, veza će postati ozbiljna i imaćete nekog s kim ćete provesti praznike u sreći…

loading...