Foto:Meowgag

Da li vas je nešto mučilo u prethodnom periodu? Da li dugo pokušavate šta je to što vam tačno treba da bi vam se život pokrenuo i da biste napredovali? Ovaj test otkriće kako stvari zapravo stoje…

Koji simbol vam više od svih “krade” pažnju?

Lav

Ovo simbolizuje vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom. Lav predstavlja simbol Sunca – krajnjeg izvora moći. Ovaj izbor ukazuje na to da ste uradili sve što možete da živite dobro, ali se ipak osećate zarobljeno i kao da ne možete dalje. Zabrinjavaju vas pitanja šta i kako dalje, i da li je trebalo da krenete drugim putem. Morate da prihvatite da je vaš život upravo onakav kakav treba da bude, a kada se sa tim pomirite otvoriće vas se drugi načini i mogućnosti. Svi vaši dosadašnji izbori napravljeni su s razlogom i vi morate da se uskladite sa tom spoznajom.

Peščani sat

reklame

Ukoliko ste izabrali peščani sat, to znači da se osećate zarobljenim u vremenu. Okrenuti ste prošlosti i nekom bolnom iskustvu koje vas tamo drži. Osećate se kako se polako davite, nemate energije i pomireni ste sa tim da život nije lak i lep. Ako ikako možete, trebalo bi da se pomirite sa prošlošću i nastavite dalje. Bićete jači nego ranije i sve tragedije su u stvari lekcije za budućnost. Živite u sadašnjosti, jer kada to naučite vrijeme će postati vaš prijatelj, prenosi Blic.

Mesec

Izbor simbola Meseca otkriva da je vaše srce trenutno poput bojnog polja. Nešto snažno duboko u vama ne dozvoljava vam da imate miran san ili vas u potpunosti muči nesanica. Da li je to mržnja, ljutnja ili samo strast? Vašem duhu je potreban mir i najbolji način za to je da iznesete emocije iskreno i otvoreno. Priznajte i sebi i drugoj strani šta osećate. Kada nisu tajne, emocije nas ne izjedaju, a njihovo prikrivanje uvijek donosi više štete nego koristi.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.