2018 GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018
2018 GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018

Veliki godišnji horoskop za 2018: Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu.

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju i šta vam savetuju za 2018. godinu. Kako vas zvezde opisuju ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada su u pitanju vaš posao, vaša karijera, vaše finansije, vaše obrazovanje, ljubav, porodica i zdravlje

Mesečni horoskop za decembar 2017 Poslednji udarac zlosretne godine, Lava će jedna odluka upropastiti!

OVAN

U 2018. godini, Ovnovi bi mogli da završe određene važne odluke u životu. Stvari koje više nisu relevantne mogu biti odbačene. Ove godine postajete zreliji i mnogo rafiniraniji. Planete Saturn i Jupiter će delovati u vašu korist da pokrenete stvari koje su vam dugoročno gledano najpogodnije.

reklame

Tokom godine se očekuju neke žrtve sa vaše strane, kada je vaš lični život u pitanju. Iskoristite prilike dok vam se nađu na vašem putu. Promene i još više promena su u opticaju za Ovnove u ovom periodu, piše The Conoplja News.

Tokom 2018. godine, planete Saturn i Jupiter blagosloviće oblino Ovnove. Saturn obećava naporan rad i Jupiter je tu za srećan rad i trebali biste stvoriti ravnotežu između ove dve stvari. Ove godine će se pojaviti fenomenalni rast vašeg profesionalnog napredka i vaše financije će takođe porasti mnogo puta. Međutim, mir u kući bi mogao da vas zaobiće, pa tom posvetite dosta pažnje i napora da prevaziđete svaku negativnu situacijubi. Prvi kvartal 2018. biće puno zahtevan i naporan. Pazite i na nezgode na putovanjima.

U periodu od marta do jula 2018. godine, Jupiter bi bio retrogradan i to bi moglo da pokvari vaše finansije. Neočekivani trošak može vamse pojaviti, a možete očekivati i neke probleme sa zemljištem. Saturn je retrogradam između aprila i septembra i donosi velike velike promene u karijeri Ovnova. Možda postoji potreba za nekim finansijskim prepravkama sa vaše strane. Držite se dalje od novih poduhvata dok je Saturn retrogradan. Između maja i novembra 2018. godine, Mars, vaš vladar će biti uzvišen i to utiče na vaše karijere. Ali onda budite oprezni u svojim potezima i proverite bilo šta što se dogadja oko vas.

KARIJERA

Karijera će ove godine biti zadovoljavajuća oblast za većinu Ovnova ove godine. Naravno, imali biste i prepreka, ali imaćete i hrabrosti da ih preskočte. Novi putevi rasta su verovatni u vašoj karijeri ove godine. Komunikacija i borba za opstanak su ključevi za sve to. Jupiter će vam pomoći da poboljšate svoje veštine i poboljšate svoju kreativnost.

Oni koji su uključeni u profesije vezane za oblasti umjetnosti, proizvodnje i prodaje dobijaju dobar podsticaj ovog perioda. Odnos sa vlastima i vršnjacima na vašem radnom mestu biće srdačniji i ispravniji. Očekujte unapređenja i povećanja isplata do kraja godine.

2018 GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018
2018 GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018

LJUBAV I BRAK

Ovnovi će u 2018. godini pokazivati vrlo jasan put u svom ljubavnom životu. Bolje ćete razumeti svog partnera ili supružnika. Za neke od vas bi to bio kraj puta u dugom i nesrećnom odnosu, dok bi za druge to bio sladak početak. Ako ste već u vezi, sada će se tokom godine povećati osećanja i strast koji su vezani za vašeg partnera.

Sada biste mogli kontrolisati svoje emocije i zadržati partnera pod kontrolom. Između marta i juna, neki od vas bi mogli vezati čvor ili ući u novu fazu u vezi. Međutim, ne davajte lažna obećanja.

Odnosi će biti prilično intenzivni, i u tom slučaju budite odgovorni i donosite odluke na osnovu vaše savesti. Nešto što vam je u prošlosti nanosilo bol kao i loše emocije nestaju i bićete slobodni.

FINANSIJE

Ovnovi će biti na putu za finansijski uspeh ove godine. Naravno, prepreke dolaze putem gubitaka i dugova, međutim, lako biste mogli da ih rešite. Vaš osećaj optimizma će biti dosta visok i stoga ćete moći glatko da plovite čak i kroz finansijsku oluju koja bi mogla da se desi. Preduzmite korake da preuredite svoj budžet da biste se uklopili sa novčanikom.

Na kraju godine, vaši dugovi i negativne finansije kreću na bolje. Nađite različite načine prikupljanja sredstava kako biste stigli do stabilne finansijske situacije. Od novembra, Ovnovi će biti u stanju da se glatko kreću kroz svoj finansijski put.

ZDRAVLJE

Opšte zdravlje i blagostanje Ovnova biće odlično tokom čitave godine. Iako vas Uran čini krhkim i sklonim zdravstvenim problemima, Jupiter je na vašoj strani i štiti vas od bilo kojih većih zdravstvenih komplikacija. Možete da povećate nivo vaše energije ako preduzmete neke avanturame i putovanja prirodom.

Slušajte svoju unutrašnju dušu i podmlađujte povremeno dušu i telo. Neka ograničenja treba da se praktikuju kada se radi o uživanjima u hrani kao i navikama za vežbanje. Nemojte da preterujete u bilo čemu. Meditacija i drugi oblici blagih treninga mogu se preduzeti kako bi se ublažio stres i rasteretio život.

PORODICA

U 2018. godini, Ovnovi će biti zadovoljni svojim porodičnim životom. Njihov društveni život biće dosta poboljšan. Međutim, neki od vas bi mogli biti prilično ranjivi među članovima porodice, stoga se pobrinite da budete stabilni.

Nemojte biti osetljivi i delujte oprezno. Ovo će biti period kada su za mnoge Ovnove dobi događaji na putu. Stoga će godina biti puna kupovine, putovanja i šta još sve ne sa porodicom. Budite veseli

loading...