Dnevni horoskop za 8. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2017. Venera u kvadratu sa Saturnom, pa očekujte da vas volja za akcijom i provodom polako prođe, mogući su zahlađeni odnosi sa partnerom ili prijateljima, a nije nemoguće da se pojae i neki strahovi ili krize u vezama.

Drugi deo dana nam donosi bolji aspekt, čiji su glavni glumci Sunce i Merkur, svi odnosi koji su bili hladniji sada će biti topliji, kao da se radi o dva različita dana, a ne o par sati razlike između ova dva događaja. Um se budi, želja za razgovorom, druženjem… Zagrlite nekoga, poljubite, ispričajte se i ispunite pozitivnom energijom, pa da sutra idemo u nove pobede.

Lep dan vam želimo.

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017 
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2017

Ovan

reklame

POSAO

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Bik

POSAO

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

LJUBAV

Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine…

loading...