Strelac

POSAO

Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan.

reklame

LJUBAV

Slobodni Rakovi su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše. Oni koji su u vezi neka se pripaze i najmanje svađe sa partnerom, moglo bi da preraste u nešto ozbiljnije.

ZDRAVLJE

Osećate se iscrpljeno.

Jarac

POSAO

Ceo dan Vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vreme. Danas nije dan za planove!

LJUBAV

Privlači Vas energija znaka Lava i Ovna, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre, po Vašim pravilima.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 4. maj 2019.
Dnevni horoskop za 4. maj 2019.

Vodolija

POSAO

Danas dajete od sebe maksimum,ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za Vaš trud

LJUBAV

Partner Vas posmatra sa divljenjem. Slobodni su danas spremni da pokažu sebe u najboljem svetlu, te osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Ribe

POSAO

Previše je prostodušnosti za Vas u predhodnom periodu bilo, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.

LJUBAV

Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Danas bi bilo najbolje da se ni ne javljate na telefon!

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa pritiskom.

loading...