Lav

POSAO

Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja.

reklame

LJUBAV

Na ljubavno planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

Devica

POSAO

Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas niko guši.

LJUBAV

Danas Vam je partner neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas se odmorite, ostanite kod kuće, pogledajte neki dobar film!.

ZDRAVLJE

Bolovi u zgobovima.

Dnevni horoskop za 4. maj 2019.
Dnevni horoskop za 4. maj 2019.

Vaga

POSAO

Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje Vam da Vas non stop neko blokira.

LJUBAV

Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzete Device će danas biti veoma pažljive i kreativne. Pripazite se da tom kreativnošću ne napravite sebi neki problem.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Škorpija

POSAO

Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji navodi Vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte…

loading...