Možda jeste zajedno ali njegovo srce ne pripada tebi: 10 znakova da te on zapravo ne voli

Ljubav je sjajna, ali ne može na silu.

Ako ste u vezi sa nekim zbog čijeg ponašanja stalno preispitujete status veze, vreme da postavite sebi neka pitanja. A ukoliko želite da znate da li vas partner voli, neki znaci nepogrešivo to pokazuju.

Ovih nekoliko znakova pokazuju da vas partner zapravo ne voli, već je sa vama jer mu tako trenutno odgovara, piše Mondo.

Uvek je zauzet

reklame

Kada ste u vezi sa nekim ko vas stvarno i iskreno voli, želeće da sa vama provodi što više vremena. To ne znači 24 sata dnevno, ali je činjenica da koliko god da je zauzet, partner koji vas voli će naći makar malo vremena za vas.

Ne želi da vas upozna sa prijateljima i porodicom

Naravno da ne očekujete da vas posle tri dana veze predstavi svim svojim najbližim ljudima, ali ako ste u dužoj, ozbiljnoj vezi, trebalo bi da vas upozna sa ljudima koje voli.

Ne želi da vam se otvori

Ako ste pokušali sa partnerom da razgovarate o njegovoj prošlosti, a on okleva i ne želi da vam se otvori, verovatno ima problem sa tim da veruje ljudima. U tom slučaju, sasvim je OK da mu date malo vremena, ali ako ni posle dužeg vremena ne želi da vam se otvori, nemate baš šta da tražite sa takvom osobom u vezi…

Možda jeste zajedno ali njegovo srce ne pripada tebi: 10 znakova da te on zapravo ne voli

Uvek vi planirate sastanke

Obe strane bi trebalo jednako da se trude u vezi. Veza je dvosmerna ulica, tako da ni planiranje sastanaka ne bi trebalo da padne isključivo na vas.

Šalje poruke, ali nikad ne zove

Ok, nekad je u gužvi i ima vremena samo za kratku poruku. Ali, ako isključivo šalje poruke, a nikad vas ne zove… pa, recimo samo da ne ulaže dovoljno truda. Takođe, moguće je da nije baš sasvim iskren prema vama, pa mu je lakše da se skriva iza poruka, nego da vas pozove.

Izostavlja vas iz svojih planova za budućnost

Kada govori o svojim planovima za budućnost, retko kada vas uključuje u to? Ako vas zaista voli, trebalo bi da govori o vašoj zajedničkoj, a ne samo svojoj budućnosti.

loading...