Dnevni horoskop za 30 novembar 2019 godine
Dnevni horoskop za 30 novembar 2019 godine

Dnevni horoskop za 30 novembar 2019 godine: Sekstil Merkura i Saturna otvara ovaj vikend kada se javlja potreba za konačnim rešenjem nekog pomalo zapuštenog pitanja i njegove realizacije koja je vremenom izbledela. Moguće jasno viđenje rešenja upravo oko ovih stvari koje se tiču prošlosti. Ovo je povoljan dan za realizacije za sve vrste pregovora. Planete su na vašoj strani. Važno je samo da poštujete satnicu i držite se dogovora u celosti.

OVAN

POSAO

Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

reklame

LJUBAV

Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

PROČITAJTE: Mesečni horoskop za decembar 2019. godine: Ovnu izolacija, Lav neodlučan u ljubavi

BIK

POSAO

Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV

Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE

Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Dnevni horoskop za 30 novembar 2019 godine
Dnevni horoskop za 30 novembar 2019 godine

BLIZANCI

POSAO

Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...