Kres kombinacija
Kres kombinacija

Kres kombinacija: Možemo se složiti da je pojam prijatelja sa povlasticama poprilično nezahvalan koncept. Često, koristi se i služi kao izgovor. Velika većina muškaraca i žena slaže se da je vođenje ljubavi u posvećenoj, ljubavnoj vezi daleko superiornije od samog seksa bez emocija.

DA LI STE SAMO PRIJATELJI S POVLASTICAMA ILI NEŠTO VIŠE?

Ponekad će se dve osobe složiti da je njihov odnos samo odnos dva prijatelja koji od njega imaju koristi. Ipak, postoji više žena koje kažu da se slažu sa ovakvim aranžmanom uloga, iako to zapravo nije slučaj.

Obično žena laže muškarca, ponekad čak i samu sebe da joj je ovakav tip odnosa zadovoljavajuć, dok se potajno nada da će se u međuvremenu roditi ljubav, a veza prerasti u nešto ozbiljnije. U drugim slučajevima, ove granice su mnogo nejasnije izražene i žena se pita da li muškarac gleda na nju kao devojku ili samo kao prijateljicu sa povlasticama.

reklame

Ukoliko se ono što muškarac kaže ne poklapa sa onime što radi, dajte prednost njegovim postupcima. Muškarci su ljudi od akcije, a dela su glasnija od reči. Stoga, kako da prepoznate da vas vidi samo kao prijatelja sa povlasticama i ništa više?

PROPUŠTA PRAZNIKE I BITNE DATUME

Dan zaljubljenih, vaš rođendan, ili Božić uvek će provesti negde drugde, a nikada sa vama. Ukoliko smatra da ste materijal za ozbiljnu vezu, želeće da obeleži ove posebne dane i potrudi se da uradi nešto posebno i lepo za vas.

Ako se bitnih prilika ni ne seti, ili svaki put baš tada ima druge planove, sigurno ne spadate u njegov koš za ozbiljnu vezu.

NE JAVLJA SE, OSIM SA NAMEROM

Retko vas zove ili vam piše poruke samo kako bi proverio kako ste, šta radite ili da bi vas obavestio o svojim aktuelnim dešavanjima i kretanju. Malo je poruka čiji je sadržaj jednostavno „Dobro jutro“ ili „Laku noć“, bez krajnje namere.

Ukoliko se ne osećate dobro ili imate loš dan, nije zainteresovan da vam pruži pomoć, niti za viđanje, osim ukoliko nije u pitanju dogovor za seks.

Kres kombinacija
Kres kombinacija

VIĐANJE SE SVODI ISKLJUČIVO NA SPAVAĆU SOBU

Ukoliko na vas gleda kao na materijal za vezu, želeće da bude viđen u javnosti s vama. Želeće da upoznate njegove prijatelje i porodicu, kao i on vama bliske ljude, i da vas pokaže svetu.

Ako ste samo prijatelji sa povlasticama, on neće želeti preterano da vas uključuje u svoj život. Glavni događaj je seks, a ne dublje upoznavanje i deljenje međusobnog života.

ZAJEDNIČKE NOĆI

Ukoliko je mala verovatnoća da će se vaš sastanak i viđanje završiti seksom, nije zainteresovan za viđanje, i uhvatićete ga kako smišlja razne kreativne izgovore. Nakon što završite sa aktivnostima u spavaćoj sobi, najčešće se dešava da ode pre jutra ili će iz nekog razloga suptilno tražiti od vas da odete, ukoliko ste vi kod njega.

PROČITAJTE: Odlepiće za tobom k’o mlad majmun: 6 rečenica zbog kojih će se zaljubiti u tebe momentalno

U slučaju da ste ipak nekim čudom proveli noć zajedno, neće vas ostaviti u svom stanu kada bude morao da ide na posao. Odlazite zajedno sa njim, ili čak i ranije.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...