Dnevni horoskop za 15. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 15. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 13. jul 2017: Ovan i Bik savršeno funkcionišu, Blizanci uporni, Rak deluje pasivno, Lav poseban, Devica stremi ka uspehu, Vaga dominira, Škorpija lošeg raspoloženja, Strelac borben i istrajan, Jarac slobodan, Vodolija ima problema s glavoboljom, a Ribe same biraju put. Ovo je današnji horoskop za 13.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Želite mnogo toga da postignete za kratko vreme. Uštedećete energiju za neko vreme ukoliko uvidite da su vam ipak potrebni saradnici.

reklame

Ljubav

Uporni ste sa jednom osobom do koje vam je stalo već odavno. Jedan Bik je idealan partner i nećete ostati uskraćeni za emocije.

Zdravlje

Vodite zdrav život.

BIK

Posao

Ukoliko ste uvideli da ste se malo više umorili ne preterujte sa daljim radom već napravite određenu dozu predaha u narednom periodu.

Ljubav

Volećete da provodite vreme u društvu prijatne osobe o kojoj vam je prijatelj dosta pričao. Spoj je ovde neminovan.

Zdravlje

Skloni ste leškarenju.

BLAGO ONOM KO TE IMA: Muškarac je najsrećniji kada ljubi ovakvu ženu
Dnevni horoskop za 13. jul 2017

BLIZANCI

Posao

Do sada ste uradili izuzetno dovoljno svojih aktivnosti i ne želite da to ostane na tom nivou, koliko ste skloni da budete u rangu uspešnih i istrajnih.

Ljubav

Partneru ste dopustili malo veću slobodu. Pazite onoga šta se iza toga krije. Moguće da ćete imati određeno zatišje na polju braka.

Zdravlje

Alergični ste na polen.

RAK

Posao

Osećate se dovoljno paženo na radnom mestu. Čak ste pošteđeni određenih aktivnosti jer je neko uvideo da vi vredite mnogo više.

Ljubav

Pokušajte da ostanete u pasivnom stavu i da se ne predajete isuviše lošim komentarima jer su u vašem slučaju nepotrebni.

Zdravlje

Povišen holesterol.

loading...