Naslovna Ljubav PAZI DA MU NE DOSADIŠ: 4 znaka da previše vremena provodiš sa...

PAZI DA MU NE DOSADIŠ: 4 znaka da previše vremena provodiš sa svojim dečkom

PODELI

Početak svake veze poznat je kao “faza medenog meseca”.

To je ona faza u kojoj svaki slobodni trenutak želimo da provedemo s partnerom, a ako ste s pravom osobom, vaša porodica i prijatelji biće srećni zbog vas.

Ali, to nipošto ne znači da bi trebalo da potpuno zanemarite ljude oko sebe, koji su u vašem životu bili i pre njega. Donosimo nekoliko znakova upozorenja da možda ipak malo previše vremena provodite s njim.

1. Na druženja uvek dolazite s njim

Bilo da vas na druženje zovu članovi porodice ili prijatelji, vi baš nikada ne dolazite sami, već uvek s njim. To je ponekad sasvim u redu i lepo je to da ga vama dragi ljudi prihvataju, ali morate negovati i privatne odnose s njima.

Pročitajte i  Kako da flertuješ sa stilom: 5 načina da osvojiš svakog i 5 načina da ne ispadneš jadna dok muvaš frajera!

2. Nemate ništa da radite kada njega nema u blizini

Mislimo na situacije kada on nije slobodan, bilo zbog poslovnih ili privatnih obaveza, a vi ostajete prepušteni sami sebi pa se osećate pomalo izgubljeno. Tako sedite kod kuće i čekate da vam se on javi. Ako je to slučaj, ponavljajte sebi koliko treba da ne možete više dopuštati da vam se svet vrti samo oko jedne osobe, jer će vas to kad- tad potpuno izludeti.

.

3. Vaši prijatelji počeli su da se čudno ponašaju

Ako je počeo da se menja vaš odnos s bliskim prijateljima na način da se drugačije ponašaju u vašoj blizini ili izbegavaju boravak u istoj, znaćete da je vreme za promenu. Vrlo verovatno da ste ih već odbili toliko puta da im je “pukao film”. Ispravite stvari na vreme, pre nego ih izgubite.

Pročitajte i  FALI MU JOŠ SAMO KORAK DA POČNE DA SE ŠVALERA: 10 signala da se on sprema da te prevari

4. Idete jedno drugome na živce

Ako je počelo da vas iritira njegovo ponašanje, nema jasnijeg znaka da vam treba malo vremena bez njega, koje dokazano može poboljšati vaš odnos. Cenite zajedničko vreme, ali i ono koje provodite sami sa sobom ili s drugim ljudima.

index.hr


Inicijalizacija u toku...