Muškarac će se predomisliti samo zbog one koju voli

Momci umeju da budu veoma tvrdoglavi. U većini veza oni svoje partnerke ne shvataju dovoljno ozbiljno da bi ozbiljno razmatrali njihovo mišljenje. U većini veza oni jednostavno nemaju dovoljno poštovanja prema partnerkama. Većina veza koje imaju je pretežno fizičke prirode.

Ukoliko tip ne pokazuje toliko emtuzijazma prema onome što govoriš, koliko ga pokazuje prema tvome telu u seksu, on ne voli tebe zaista. Možda mu je sa tobom lepo, ali ga istinski ne zanimaš kao osoba.

reklame

Muškarac koji istinski voli ženu, voli je kao celinu. Njeno mišljenje je važno kao i njegovo sopstveno. Zato će ponekad biti spreman čak i da se predomisli pod uticajem njenih argumenata, ili da promeni planove kako bi je učinio srećnom – jer njena sreća je i njegova.

Muškarac koji voli uvek će pokušavati da nađe kompromisno rešenje kada vam se mišljenja ili planovi razilaze. Možda neće uvek doći do kompromisa, ali će uvek ulagati trud da se nađe rešenje koje funksioniše za oboje.

par

Muškarac će se boriti samo za onu koju voli

Muškarac koji te voli neće dozvoliti da te iko omalovažava, braniće te i držaće tvoju stranu kod svojih prijatelja, porodice, čak i kod tvoje porodice i prijatelja. On neće moći da dozvoli da te neko fizički i emotivno maltretira, jer će to biti isto kao da maltretira njega samog.

I ne samo da će biti na tvojoj strani, on će biti spreman da se bori za tebe, radiće sve što može da te kraj sebe zadrži.

Nijedan čovek se neće boriti za nešto što mu je samo usputna zabava. Čim zagusti, radije će nestati.

Muškarac će učiniti sve samo za onu koju voli

Kada jenom iskusi pravu ljubav, muškarac zna koliko ona vredi i koliko se teško nalazi. Zato neće prezati ni od čega da je sačuva. Ne postoji ta stvar koju muškarac neće i ne može dok ima voljenu ženu kraj sebe.

Ukoliko treba da prisustvuje nekom događaju važnom za tebe, naći će vremena, ukoliko treba nešto da pomogne, naći će načina. Sve drugo biće mu manje važno. Ti i vaša ljubav uvek će mu biti prioritet. Čak i kada ga život stavi u pat poziciju da mora da bira između posla u drugom gradu i vaše veze, naći će način da ostanete zajedno.

Muškarac koji te voli vezu sa tobom smatraće nečim najvrednijim u svom životu. Ne postoji stvar koju ćovek ne može da uradi za ono što mu je najvrednije. Sve ostalo su izgovori.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.