Praktični priručnik kako da totalno upropastiš muškarca: Ka uništiš svog, pređi na sledeću žrtvu!

Muškarci vole žene, sve žene da budemo precizniji, ali postoji jedan tip koji ih jednostavno raspamećuje – žene s oblinama.

To možemo shvatiti i sami, bez naučnih istraživanja, dovoljno je pogledati kako su umetnici tretirali obline u bilo kom umetničkom pravcu.

Tako su mediji zapravo izgubili bitku, jer iako se provlače mršavice, lelujavi bokovi privući će poglede svih muškaraca u blizini.

DA LI SI SPREMNA ZA NOVU LJUBAV? - Reši kviz i saznaj

reklame

Ali, kako to ne bila samo teorija ili mit, potrudila se ekipa naučnika koja je okupila dosta muškaraca i pokazivala im slike golih žena, snimajući pritom njihove moždane talase.

Naravno, bilo koje golo žensko telo uzrokovalo je laganu uzbunu u mozgovima muškaraca, ali kad bi na red došla prava žena bogatih oblina – moždani talasi počeli su ličiti na prilično opak tsunami.

Dakle, nisu samo bogati dekoltei izazivali paniku, jednako snažne reakcije dolazile su i kad su se ukazali široki bokovi ili dobre guze. Reakcije muških mozgova bile su jednake kao i kad su pod uticajem – droga!

Dobro, bilo je i onih koji su snažnije reagirali na mršavice, a zanimljivo je da su to u proseku bili muškarci koji bolje zarađuju, prate mode i dolaze iz viših društvenih slojeva. No, prosečni frajer ipak će uvek odabrati barem 90-60-90 … a može i više.

 

 

metro-portal.rtl.hr

loading...