psovke-za-vreme-seksa. Šta žene zaista misle o dugačkoj predigri
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Znate li koja je to crta u vašem karakteru koja tera druge da obigravaju oko vas i koje tajno oružje treba da koristite u igri zavođenja?

Da li je šarm zaista ono čime ostavljate bez daha druge ljude ili tu ipak ima nešto više od toga? Svako je seksi na svoj način, neko pleni izgledom, neko govorom, a neko svojim ponašanjem. Otkrijte koja je to osobina kojom do besvesti šarmirate suprotni pol.

OVAN 

Vaš znak simbolizuje boga rata, zato nije ni čudo što ste jaki, sigurni i uvek dobijete ono što želite. Na neke ljude poput afrodizijaka deluje vaša samostalnost i nezavisnost ali ništa manje nije značajno što ste pravi borac u duši, uporni, istrajni i spremni da ostvarite svoj cilj po svaku cenu.

reklame

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

BIK

Pričljivi i društveni, nemoguće je vas ne uočiti. Uvek ste u centru pažnje, bilo zbog vaših tema za razgovor bilo zbog vaše suptilne prirode. Svako ko se nađe u vašoj blizini poželi da ima deo vas samo za sebe, a vi zauzvrat svakome od njih posvetite dovoljno pažnje ne bi li se osećali posebno.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

 BLIZANCI 

Rođeni u ovom znaku umeju da budu prilično stidljivi i rezervisani ali baš zbog toga nemoguće vam je odoleti. Intrigirate vašom uzdržanošću, skromnošću i željom da se previše ne otvarate drugima. Tako postižete efekat da vas ljudi još više požele. Uostalom, ponekad je mnogo zanimljivije otkrivati nekog sloj po sloj nego da je sve ko na tacni.

 

HOROSKOP: Najseksepilnija osobina vašeg znaka! Koje tajno oružje treba da koristite u igri zavođenja? devojka

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.