Reci mu nešto o sebi

Postepeno dodaj informacije o sebi, vodeći računa o reciprocitetu. Ako mali uvodni razgovor prođe dobro, počni malo-pomalo da ubacuješ i priču o ličnim stavovima – ali samo nešto minijaturno. Ključ za uspešnu razmenu informacija je da se oboje postepeno otvarate tokom razgovora koji će biti prijatan oboma.

Svu pažnju usmeri na sagovornika

Smej se njegovim šalama, slušaj njegove priče i ne dozvoli da ti bilo šta odvlači pažnju dok on priča. Važnije je da deluješ zainteresovano nego zanimljivo, I nikako nemoj da vodiš glavnu reč. Za uspešno zavođenje je najvažnije da znaš da slušaš.

reklame

par

Izrazi svoje namere govorom tela

Ako stvari krenu u dobrom smeru, možda ćeš poželeti da probiješ barijeru i fizičkim kontaktom. Dok pričaš, dodirni ruku svog sagovornika, kratko ali nežno. Ili budi direktnija i uhvati ga za ruku dok prelazite ulicu ili ga nežno uhvati dok se smeštate za sto. Dodirivanje u ovom stilu pomaže da se savlada barijera “ličnog prostora”.

“Završi posao”

Za većinu, ovo je najteži deo posla, zato što zapravo u ovoj fazi potpuno otkrivaš svoje namere i riskiraš da budeš odbijena. Reci svom sagovorniku da bi volela da ga vidiš ponovo i da ti je zato potreban njegov broj ili, ako ti se učini zgodnim, pokušaj odmah da dogovoriš sledeći susret za nekoliko dana.

zdravakrava.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.