ŽENA JE NAJSUROVIJA KAD PRESTAJE DA VOLI: Nekad je bila tvoja draga, a sada je tvoj najgori neprijatelj
Ona samo čeka povod da te ostavi...

Kad žena prestane da voli, pretvara se u najokrutnije stvorenje na planeti. Često nema te stvari koju možeš da uradiš da otopiš njeno srce, jednom kada ono prestane da kuca za tebe. Ovo su najčešći znakovi da si zauvek završio kod nje i da je samo pitanje trenutka kada će te ona šutnuti kao staru krpu.

Više je ne zanima kako si proveo dan, gde si bio, šta si radio. Ne zanima je šta ti se lepo dogodilo i šta te je iznerviralo, ili rastužilo. Ne sluša te kad joj pričaš o svom danu i uopšte je ne oduševljavaju tvoji uspesi.

Uopšte se ne trudi da izgladi nesporazume.

reklame

Više nema nikakve mere u svađi, jer je nije briga kakve posledice na tebe i vašu vezu mogu da ostave reči izgovorene u afektu.

Ne javlja ti se i ne govori ništa o tome gde ide, šta radi i kad se vraća. Sve češće isključuje telefon i ne uzvraća poruke, pod izgovorom da ih nije videla, da je zaboravila, da je imala preča posla nego da se tebi javlja na raport.

Izlazak sa društvom se sve češće pretvara u pravu noćnu moru, jer ona koristi svaku priliku da te oblati u javnosti i isproziva pred drugima.

Najgore osobine koje može da ima jedna žena

Nikad i ni sa čim više nije zadovoljna. Ne pamtiš kad ste ze poslednji put zajedno slatko nasmejali. Samo te gleda ispod obrva i svaku tvoju reč “dočekuje na nož”. Sve što uradiš je pogrešno. Ti si za nju konstantni izvor razočarenja.

Prebacuje ti da si odgovoran za njen preomašen život – ti si uzrok sve njene nesreće i zbog toga dan noć ne prestaje da zvoca.

U seksu je gruba i agresivna. Dovoljan je jedan pogrešan potez, uzdah ili reč da potpuno popizdi i otera te u tri lepe. Uostalom, tako je lako iznerviraš u svemu. Vaš dom i spavaća soba je ratno poprište, a ne mirna luka.

Više se ne izvinjava ni za šta, jer si ti uvek za sve kriv, a ona je uvek u  pravu.

Otvoreno flertuje sa drugim muškarcima i jasno ti stavlja do znanja da si mlakonja. Svaku situaciju koristi da ti i najmanju grešku natrlja na nos.

PROVERI DA LI SI ZAVISNA OD MUŠKARCA: Sigurni znakovi da gubiš sebe

Priča najgore stvari o tebi, tvojim prijateljima i porodici.

Ismeva sve ono što je tebi važno. Smeje ti se u lice i izaziva da pokažeš ono najgore što nosiš u sebi, kako bi opravdala manjak svojih osećanja.

Ona jedva čeka da toliko prsneš da sam pokupiš prnje i odeš, da ne mora na sebe da preuzme deo odgovornosti za raspad vaše veze.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.