Evo zašto se sve žene plaše ljubavnica i mrze ih: PAMET BIRA SUPRUGU, A SRCE LJUBAVNICU
Ljubavnice su u stvari Prve žene. Druge su samo vremenski ali ne i po važnosti...

Ukoliko se i sami pitate zašto žene mrze ljubavnice toliko i zašto u slučaju da otkriju prevaru skaču upravo njima za oči, a ne supruzima koji ih varaju, jedan status na Facebook-u možda krije odgovor. Prenosimo ga u celosti:

Prvo da razgraničimo šta je švalerka a šta ljubavnica.

Sa švalerkom se viđaš povremeno radi seksa, i to negde skriveno od javnosti, radi razbijanja monotonije u životu. Često se za njih nikada ni ne sazna. Zato one ni nemaju mnogo značaja niti utiču na vezu ili brak.

reklame

Ljubavnica je osoba sa kojom imaš emotivnu vezu, sa kojom se viđaš duže vremena u kontinuitetu, često i javno i sa kojom osim seksa deliš i sve drugo… izlaske, druženja, probleme, prijatelje, kupovine, poklone… sve osim supruge 😛

Kaže jedan, sada već veoma stari šmeker (78), da je ljubavnica vrlo opasna po supruge, jer su ljubavnice u stvari Prve žene. Druge su samo vremenski ali ne po važnosti.

Ljubavnici se govori ono što se ženi, kumu, prijatelju, kolegi… nikada ne bi izgovorilo. Snovi, želje, misli, najdublje emocije. Njih je zasigurno izabralo srce, a ne pamet.

E, upravo iz tog razloga, žene mrze ljubavnice. Jer su one materijalni tkz. živi dokaz, da u toj vezi, braku odavno nešto ne štima, da odavno nema prave bliskosti i da je zabluda o sreći, zadovoljstvu, harmoniji izašla na svetlo dana.

Pogledati realnosti u oči nije lako.
A koji drugi izbor imaju?
Da mrze supruga? U tom slučaju moraju da ga ostave.
Da li se to ”isplati”? Neke žene misle da se ne isplati.
Reše da progutaju g**** i idu dalje. Ali počnu da mrze sebe, što su jele g****. I ponovo prebace mržnju na ljubavnicu. Žele da nestane sa lica zemlje, da ne postoji.
Kao što zločinac želi da nestane dokaz za nedelo.

ps. Moram da naglasim da ne podržavam varanje kao čin, jer je neiskreno, pokvareno i kukavički. A ja stvarno ne postujem p****. To mislim da svi odavno već znate.

besnopile.rs / Facebook

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.