Dnevni horoskop za 9. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2017

Mesečni horoskop za avgust 2016: Pred nama je mesec velikih vrućina kao i velikih ljubavi kod nekih znakova. Pročitajte mesečni horoskop za avgust 2016. i saznajte šta vas čeka u tom periodu.

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

OVAN

Posao I finansije: Dragi Ovnovi Poslovna sreća vas ne napušta ni u avgustu, jer planeta Jupiter, iz polja vašeg posla, vam donosi povoljne okolnosti, a stimulativna energija Sunca iz kompatibilnog znaka Lava, vas čini vrlo aktivnim i kreativnim. Novi produkt, projekat, reklama, oprema ili sajt će biti ono, što će vas poslovne Ovnove najviše zaokupiti u prve dve dekade avgusta. U tom periodu, posebno će prosperirati biznisi, koji se bave proizvodnjom i prodajom stvari i igračaka za decu, estradom, modom, kozmetikčkim proizvodima, i novčanim transakcijama.

U poslednoj dekadi avgusta, kada Sunce uđe u znak Device i vaše šesto polje rada, fokusirajte se na praktična rešenja u vezi plasmana novih proizvoda, na savršenije metode rada i na mogućnosti proširenje tržišta. Ovo je ujedno i vreme, kada ćete direktno ubirati plodove vašeg rada i postizati sjane finansijske rezultate i zarade.

reklame

Predstavnici Ovnova, koji su u radnom odnosu, imaju priliku da dobiju primamljive radne zadatke, gde će moći da izraze svoju kreativnost i koji će im podstaći radni elan i ambicije. Bićete spremni za timski rad i prepuštaćete glavnu ulogu drugima, što je vrlo pohvalno, jer je u suprotnoti sa vašim karakterom.

Takođe, vaša planeta poslovnog napretka i uspona Saturn, koja je dugo bila u retrogradnom hodu, od 13. avgusta menja pravac i time vam otvora vrata, kroz koja ćete moći da naslutite, kojim putem treba da krenete i ostvarite pomak u karijeri. Moguće su i ponude za drugi i bolji posao. Izvrsno! Nezaposleni Ovnovi imaju velike šansu da se zaposle tokom avgusta.

Mesečni horoskop za avgust 2016
Mesečni horoskop za avgust 2016

Ljubav: Ako ste u vezi:

Još od prošlog meseca u vaše bračne i partnerske odnose i vaš dom, uselila se ljubav i harmonija. Vrlo ste srećni i zadovoljni i za to imate puno razloga, jer partner vam poklanja svoje vreme, pažnju, nežnost i strasti. Ovako usklađeni i ozareni, rado ste viđeni gosti na zabavma, proslavama i svečanostima, tako da ćete intenzivirati druženja i obogatiti vašu svakodnevnicu.

Biće vam prijatno i sa bližom porodicom, a parovi, koji imaju decu, imaćete puno razloga, da budu ponosni na svoje mališane. Mnogi mladi parovi mogu dobiti prinovu, a oni koji su u dugim vezama, lako mogu da se odluče da ozakone vezu i uđu u bračne vode. Sve čestitke!

Ako ste slobodni:

Slobodni predstavnici vašeg znaka će u avgustu biti neodoljivo privlačni za suprotni pol i tako poneseni energijom Sunca, iz vama bliskog vatrenog znaka Lava, postaćete neumorni u dnevnim i u noćnim aktivnostima. Zabavljaćete se, flertovati i lako ulaziti u površne veze.

Privučeni sjajem, potrudićete se da prisustvujete svim važnim manifestacijama u mestu, a i pozivaće vas na slavlja, rođendane, svadbe i luksuzne žurke. Na jednom slavlju, pogodiće vas Amorova strelica i bićete oduševljeni držanjem, manirima i ponašanjem jednog predstavnika znaka Lava, Strelca,Vodolije ili Vage. Vrlo brzo, u zanosu i ushićenosti, naćićete se u slasti novo započete veze, koja ovoga puta, može da dobije ozbiljnu konotaciju i da potraje. Sjajno!

Zdravlje: Odličnog ste zdravlja, kondicije i energije sve do 22. avgusta. Nakon ovog datuma, kada Sunce uđe u znak Device, potrebno je da se sa brižljivije odnosite prema svom zdravlju. Istrošili ste se i iscrpeli u predhodnom periodu, tako da treba da obnovite i povratite energiju i snagu. Više sna, odmora i relaksacije, je ono, što će vas brzo okrepiti.

Ako živite pored vode, boravite češće na plaži, ili nađite način da više vremena provodite napolju i ostanete povezani sa prirodom. Negujte se i posetite masera, refleksologa i primenite jednu od metoda detoksikacije organizma. Ovaj je ujedno i pogodan period, da odete na odmor i promenite sredinu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.