HOROSKOP MESEC PO MESEC VAGA

Vaga Januar 2019: Prvih januarskih dana sreća će vam se osmehnuti. Vage čije srce nije zauzeto neće dugo biti same. Tako da, najpametnije je da se prepustite novoj romantičnoj vezi i uživate u čarima ljubavi.

Vaga Februar 2019: Tokom februara bićete angažovani oko posla koji ste prihvatili krajem prošlog meseca. Trebaće vam malo vremena da sve obavati valjano i kako treba.

reklame

Vaga Mart 2019: Prve plodove onog završenom poslovnog poduhvata ubrali ste još prošlog meseca. Sada vas očekuju završna berba priznanja i pohvala i naravno, popravka kućnog budžeta.

Vaga April 2019: Kažu da je za Vagu ljubav veoma važna. Život bez ljubavi, bez osobe koja se voli, izgleda prazan i besmislen. Zato će s prvim danima proleća sve Vage koje nemaju partnera ili partnerku ući u veliku ljubavnu potragu. Rezultat te potrage, međutim, možebiti krajnje neizvestan.

Vaga Maj 2019: Ako prošlog meseca niste uspeli da ostvarite svoje namere vezane za intimu, ne nastavljajte da bezglavo jurite za trofejima u ljubavi. Sačekajte bolje dane.

Vaga Jun 2019: Kratko putovanje početkom meseca doneće vam ljubavno iskušenje, a možda i lep doživljaj. Nekim Vagam ovo poznanstvo može značiti prekretnicu u životu.

Veliki godišnji horoskop iz meseca u mesec: Saznajte šta vas čeka od januara do decembra 2019. godine

Vaga Juli 2019: Vaše kolege razmišljaće o godišnjem odmoru, a vi o parama koje vam nedostaju. Ako se jave glavobolja ili nesanica ne treba da se pitate zašto. Moraćete pošteno da se napregnete i ovog meseca, bar što se toga tiče, trud neće biti uzaludan.

Vaga Avgust 2019: Vi uvek jednom nogom stojite u budućnosti. Ovog meseca desiće se nešto zbog čega ćete više nego inače razmišljati o potrebi da u svoj život i rad unesete neke promene.

Vaga Septembar 2019: Ne oslanjajte se suviše na plodove rada ubrane ranije. To što ste dobro radili i dobili priznanja brzo se zaboravlja, u svakom slučaju brže nego što biste vi to hteli.

Vaga Oktobar 2019: Desiće se ono što ste dugo podsvesno iščekivali. Došivećete prelepe dane ove godine. Ako niste bili zaljubljeni, srešćete onu pravu osobu i zacopati se do ušiju.

Vaga Novembar 2019: Posle divnih dana, nastaće zatišje u kojem ćete možda bez razloga uvrediti osobu koju volite. Nemojte se praviti da ne uviđate koliko ste je povredili. Izvinite se i izgladite situaciju.

Vaga Decembar 2019: Šarmiraćete neko društvo, a jedna osoba iz tog društva biće oborena s nogu. Svesni da je potrebno samo malo da mrdnete prstom, odolećete iskušenju. Nećete se upustiti u flert za koji ste procenili da je čist gubitak vremena i opasnost za vašu stalnu vezu.

loading...