HOROSKOP MESEC PO MESEC JARAC

Jarac Januar 2019: U novu godinu krenućete sa novim planovima i obnovljenim životnim elanom. U poslu i privatnom životu sve će se kretati utabanim stazama. Zdravlje će biti dobro.

Jarac Februar 2019: U znaku obnavljanja i popravljanja ljubavnih šavova proteći će ceo februar, pa nećete mnogo obraćati pažnju na ostale segmente života i rada.

reklame

Jarac Mart 2019: Postupno ćete se vraćati svojim starim raspoloženjima i navikama. Ljudima rođenima u znaku Jarca inače se pripisuju melanholija i depresivnost, ali i upornost praćena strpljivošću. Imaćete drage uspomene.

Jarac April 2019: Vaša plaka emotivnost ponekad smeta vašem partneru. Potrebno je da mu s vremena na vreme pokažete koliko ga zaista volite i da li vam je do njega stalo. Potrudite se, sebe radi.

Jarac Maj 2019: U prorodici se ponekad despotski ponašate, čak i prema starijima. Sada ćete imati priliku, zahvaljujući iznenadnoj vanrednoj zaradi, da pokažete svu svoju dobronamernost i velikodušnost. To će doneti provalu veselja i dobrog raspoloženja.

Jarac Jun 2019: Duže putovanje početkom meseca biće odlična prilika da se otrgnete od sive svakodnevice koja vam u poslednje vreme smeta više nego inače. Posle povratka sa puta imaćete više snage i volje da se bacite na realizovanje ranije definisanih ciljeva.

Veliki godišnji horoskop iz meseca u mesec: Saznajte šta vas čeka od januara do decembra 2019. godine

Jarac Juli 2019: U toku jula nastupiće povoljan period za rešavanje ličnih problema. Neke odnose ranije niste uspevali da raščistite do kraja i kako treba. Sada ćete moći da dođete na svoje.

Jarac Avgust 2019: Mogu vas uhvatiti neke crne misli o usamljenosti. S vremena na vreme vi imate takve izlive melanholije, ali nekako uvek uspevate da se otrgnete, što će i sada biti slučaj.

Jarac Septembar 2019: Porodični i lični budžet biće ovog meseca znatno popravljen dugo očekivanim vanrednim prihodom. Vi inače umete da se ponašate kao Spartanac i da u slučaju potrebe zaboravljate sve troškove koji nisu potrebni za održavanje golog života, a u normalnim okolnostima ne trošite suviše.

Jarac Oktobar 2019: Oprezni, ako i uvek, dugo ćete odmeravati razloge za i protiv ulaska u neki poslovni projekat. Vaš analitički duh otkriće pukotine u logičkoj konstrukciji projekta.

Jarac Novembar 2019: Poslovni projekat iz prošlog meseca ponovo će postati aktuelan. Predlagači, vaši potencijalni partneri, uvideli su da ste bili u pravu.

Jarac Decembar 2019: Realizacija poslovnog projekta u koji ste ušli obećava dobre rezultate i lepu zaradu. No, posao je veliki i još je rano da ubirate plodove.

loading...