HOROSKOP MESEC PO MESEC RAK

Rak Januar 2019: Tokom praznika bilo je prilika za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Ako se šta i dogodilo, zaboravite i vratite se u svoju staru i mirnu luku. Sada nije povoljno vreme za ma kakve izmene u ljubavnom životu.

Rak Februar 2019: Poznato je da Rakovi nisu skloni promenama. Odgovaraju im trasirane staze i uhodan način života. Tako ćete vi već početkomovog meseca imati izgrađenu sliku o poslovima, obavezama, a možda i o godišnjem odmoru.

reklame

Rak Mart 2019: Imate neke poslove za koje se bojite kako će završiti. Ako se desi promašaj, znajte da i vi pripadate smrtnicima koji greše. Zato pre svega dobro analizirajte sve aspekte ukoliko se odlučite da uđete u posao.

Rak April 2019: Vi niste nagli i naprasiti, ali sada ćete se zaista razbesneti. Postoji mogućnost da vam neko sa posla ukrade ideju i pobere lovorike umesto vas.

Rak Maj 2019: Dobićete lep i relativno skupocen poklon od osobe koja je zainteresovana za vas. No, to vas neće skrenuti sa pravog puta: shvatili ste da samo jedna ličnost, ona prava, može zaista da vam bude bliska, da razume vaš bogat unutrašnji život, vašu emotivnost i senzibilitet.

Rak Jun 2019: Razmišljanja o opšteljudskim problemima, kojima ste skloni, neće vam pomoći da razrešite neke konkretne poteškoće u realizaciji poslova. Ali, vi nekako, uspevate da pomirite vašu maštovitu senzibilnost i potrebu za praktičnošću.

Veliki godišnji horoskop iz meseca u mesec: Saznajte šta vas čeka od januara do decembra 2019. godine

Rak Juli 2019: Prva polovina meseca neće vam doneti ništa novo sem vrućina. A onda, posle toga, činiće vam se kao da vas je neko udario maljem po glavi.

Rak Avgust 2019: U drugoj polovini meseca počećete da dolazite k sebi i da se vraćate uobičajenim životnim stazama. Poznati po svojoj ambicioznosti i marljivosti, okrenućete se poslovima odmah ili čim se vratite sa godišnjeg odmora.

Rak Septembar 2019: Svojski se trudite da zalaganjem opravdate platu koju primate – naravno, ako ste zaposleni. Pošten stav prema radu je vaša poznata odlika. Ali, sve ima svoju meru, te morate povesti računa da prevelika želja za uspehom ne pokvari taj uspeh.

Rak Oktobar 2019: Početkom ovog meseca ukazaće vam se nova prilika za vašu duhovnu hranu – flert. Poučeni ranijim iskustvima, ako imate bračnog partnera uspećete da se oduprete iskušenju, svesno nastojeći da ne dovodite ni sebe ni osobu do koje vam je stalo u nezgodan položaj.

Rak Novembar 2019: Ovog meseca očekuju vas neobične promene raspoloženja. Bićete zabrinuti, a tek kad sve to prođe setićete se da to kod Rakova nije retka pojava. Emotivni i osetljivi možete da promenite raspoloženje i postanete melanholični čak i kad samo razmišljate o tuđoj nesreći, a kamoli kad osećate svoju.

Rak Decembar 2019: Krajem godine pokušaćete da svedete neki saldo. kako god pisali i brisali i koje god kriterijume koristili, na kraju ćete doći do zaključka da je ovo za vas, ipak, bila dobra godina, čak i uspešna.

loading...