HOROSKOP MESEC PO MESEC LAV

Lav Januar 2019: Odmah posle praznika krenućete na na put na kojem ćete obaviti uspešno jedan posao, a u isto vreme ćete se i neočekivano lepo provesti.

Lav Februar 2019: Neke januarske poslove završićete sada, uspešno i na opšte zadovoljstvo. Neće vas mimoići ni pohvale. Kao svaki pravi Lav, iskoristićete to da ponovo budete u centru pažnje.

reklame

Lav Mart 2019: Vođeni svojim predvodničkim instinktom umešaćete se u neku profesionalnu nesuglasicu pokušavajući da situaciju razrešite autoritetom vođe, iako ste u ovoj prilici samo jean među jednakima.To će biti greška koju će vam kolege teško oprostiti, pogotovo ako ste žena.

Lav April 2019: Ako osetite probleme sa kičmom, možete se tešiti činjenicom da su pršljenovi slaba tačka većine Lavova. Izlaz nemojte tražiti u pilulama jer one ne leče, nego samo trenutno ublažuju tegobe. Dobar fizioterapeut će vam pomoći više nego bilo koji lek.

Lav Maj 2019: Mogu vas obeshrabriti neke neočekivane teškoće na poslu, ali ćete smoći snage da ih savladate vanrednim angažovanjem. To će vam pokvariti neke lične planove.

Lav Jun 2019: U nekoj stručnoj raspravi iskazaće se sva vaša superiornost, što će vam popraviti raspoloženje sledećih dana. No, u isto vreme ćete uvideti da vam je i pored sve vaše stručnosti za razrešenje jednog delikatnog problema potreban savet.

Veliki godišnji horoskop iz meseca u mesec: Saznajte šta vas čeka od januara do decembra 2019. godine

Lav Juli 2019: Lavovi koji traže posao ovog meseca će imati velike šanse. Oni drugi će, u manje više monotonoj atmosferi, doživeti veliko iskušenje na ljubavnom planu. Kolega ili koleginica sa posla će nedvosmisleno izraziti svoje simpatije.

Lav Avgust 2019: Osetićete potrebu da se opustite i odmorite, čak i ako ste se upravo vratili sa godišnjeg odmora. Relaksacija vam je više nego potrebna zbog smirivanja nekih unutrašnjih napona nego zbog stvarnog fizičkog zamora.

Lav Septembar 2019: Uspostavićete nove kontakte poslovne prirode sa ljudima koji vam mogu zatrebati. Uskoro će iskrsnuti prilika da se sa jednim od njih konsultujete. Ta konsultacija će biti obostrano korisna, jer ćete i vi njemu moći da pružite neke korisne savete.

Lav Oktobar 2019: Roditelji rođeni u znaku Lava imaće manjih problema sa decom u vezi škole. Ukupna situacija u porodici inače će biti stabilna i sređena. Kućni budžet će se popraviti.

Lav Novembar 2019: Vaš neuništivi optimizam odbraniće vas od panike koja bi mogla da vas uhvati zbog nekoliko nevolja. Poslovni partner vaše firme može otkazati ugovor u čijem ste sklapanju učestvovali. Gledajte da na poslu ne kršite radnu disciplinu da ne biste imali neprilike.

Lav Decembar 2019: Uspešno ćete završiti posao koji ste sklopili prošlog meseca. Vanrednu zaradu namenićete za novogodišnje praznike, čemu ćete se obradovati i vi i osoba koju volite.

loading...