Privuci dobrog i finog muškarca pomoću ovih 5 trikova

Da li vam se već dešavalo da upoznate nekoga u čijem društvu imate osećaj poverenja i sigurnosti, kao da tu osobu poznajete odavno i kao da s njom imate neku posebnu vezu?

Da li vam se već dešavalo da upoznate nekoga u čijem društvu imate osećaj poverenja i sigurnosti, kao da tu osobu poznajete odavno i kao da s njom imate neku posebnu vezu? Iako nemate logično objašnjenje za takav doživljaj, na ovaj način, tvrde stručnjaci sa Univerziteta u Oregonu, može se desiti i da doživite “već viđeno” (deža vi) sa svojom srodnom dušom. Kako ćete to osetiti?

* Osim što ćete imati utisak da se već poznajete, pitaćete se zašto se taj susret nije dogodio ranije i zašto tek sada upoznajete tu osobu.

reklame

* Osećaj kada ste u njenom društvu ne umete da uporedite ni sa jednim drugim, jednostavno, srećni ste i uživate u njenom prisustvu, a tek u druženju…

* Stičete sve više poverenja u nju, pa počinjete da joj se poveravate, a kada ste zajedno, osećaj smirenosti vas ne napušta.

Kada prođe početni zanos i vaša osećanja se stalože, a vi i dalje ne prestajete da mislite na tu osobu, vrlo je verovatno da ste sreli svoju srodnu dušu i da proživljavate “deža vi”, fenomen koji ne znači samo “već viđeno”, već i nešto što ste nekada davno negde osetili čulom dodira, mirisa i sluha, objašnjavaju britanski psiholozi.

novosti.rs

loading...