Horoskopska amajlija
Horoskopska amajlija

Horoskopska amajlija: Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja – od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju.

Svih 12 znakova u horoskopu, imaju svoj nakit, tačnije dragi, poludragi kamen, ili kristal. Nakit ima i mnoga pozitivna, lekovita dejstva . Saznajte koji je vaš čuvar.

Tirkiz – HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Strelac, Vodolija, Ribe

Tirkiz se koristi za lečenje svih vrsta zavisnosti, noćnih mora, strahova, kožnih bolesti kao i bolesti grla i disajnih puteva. Čuva zube i vilicu od karijesa i paradentoze. Poboljšava cirkulaciju, leči probavne smetnje, ublažava menstrualne tegobe, probleme s prostatom. Koristi se za povećanje seksualne energije, piše lepaisrecna.rs.

Hematit – HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Vaga, Škorpija, Jarac

Hematit čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja.

reklame

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Horoskopska amajlija
Horoskopska amajlija

Kalcedon – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Škorpija, Strelac

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Za nastavak kliknite ovde

loading...