najbolji u krevetu
najbolji u krevetu

Muškarci koji imaju ovo su najbolji u krevetu: Kada se govori o najboljima u krevetu, mnogi uglavnom pomisle da to ima veze sa veličinom muškog polnog organa. Međutim, istraživanje objavljeno u dnevniku Socioaffective Neuroscience & Psychology dokazalo je da su muškarci s jednom vrlinom bolji u krevetu. Sa njima je kažu naučnici seks zagarantovan.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da utvrde s kakvim s muškarcima su imale najbolji seksualni odnos i redovno doživljavale orgazam.

Istraživanje je pokazalo da je smisao za humor najbolji predznak seksualnih veština kod muškaraca, prenosi Index.

reklame

Istraživanje sprovedeno na ženama do 69 godina starosti koje nisu u vezi ili braku, a one su na testu koji je trajao 70 minuta odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu.

Ne propustite: Zašto nisam zanimljiva muškarcima: Ako nemaš ovo u sebi, džaba ti dobro dupe i grudi

Istraživači namerno nisu ispitivali zauzete žene jer su smatrali da bi one osećale obavezu da daju bolju ocenu svom trenutnom partneru čak iako to realno ne zaslužuje.

najbolji u krevetu
najbolji u krevetu

Tako je na temelju njihovih odgovora ustanovljeno da su najbolji seksualni odnos imale upravo s šaljivim muškarcima, jer smisao za humor upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i u intimnim. To je bitno za dobru komunikaciju između žene i muškarca, što rezultira dobrim seksom.

Uz to, još jedan kvalitet su žene isticale, a to je kreativnost. Kreativni i muškarci sa smislom za humor, prema rečima ispitanica, pokazuju veći interes za tim da što bolje seksualno zadovolje svoje partnerke, za razliku od muškaraca koje ne krase te vrline.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...