Pametne žene beže od ovakvih muškaraca
Pametne žene beže od ovakvih muškaraca

Pametne žene beže od ovakvih muškaraca: Da li ste se ikad zapitali zašto žene beže od nekih muškaraca, naročito na početku veze, kad se ljudi tek upoznaju? Ask Men je sastavio spisak sedam tipova muškaraca koji im se ne sviđaju. Od njih će se žene uvek držati podalje, a šanse da se s njima upuste u vezu su veoma male. Ako se i prepoznate u nekim od ovih opisa, ništa nije konačno. Svoje mane možete držati pod kontrolom, a nakon što saznate šta to žene ne vole, znaćete i kako da ih impresionirate.

Ovo je sedam tipova muškarca sa kojima žene ne žele da imaju ama baš ništa.

Škrtica je najgori od svih tipova za izbegavanje

Poziva ženu na večeru, a na kraju joj suptilno predlaže da račun podele. Nikad ne troši na znakove pažnje poput cveća, a ako je dočeka s čašom vina, ona se može opkladi da je to bilo najjeftinije vino u radnji. Od prvog sastanka žena ima utisak da se štedi na svemu i takvih tipova se svaka kloni.

Zašto nije privlačan: Prvi sastanci bi trebalo da budu zabavni, a reči štednja i budžet nisu zabavne. Ako žena na prvom sastanku dobije utisak da će život s vama biti samo štednja, štednja, štednja, neće ni biti drugog sastanka.

reklame

Šta uraditi ako ste taj tip: Malo se opustite s novčanikom kad se udvarate. Ne morate da potrošite bogatstvo na nju, ali ona mora da se oseća posebnom. Cveće nije preskupo, a suptilno ćete joj poručiti da je posebna.

Predvidljivi tip

Žene ove tipove ne vole jer tačno znaju kako će da reaguje na sve. On sledi neke svoje principe i nikad ništa ne želi da uradi drugačije. Spontanost kod njega ne dolazi u obzir.

Ne propustite: Ako si ovakva, prevariće te partner sigurno: 5 tipova žena koje su osuđene na patnju

Zašto nije privlačan: Žene traže određenu količinu nepredvidljivosti u muškarcu i žele nekog slobodnog duha. Zbog toga im se sviđaju i “loši momci”. Ne privlači ih to što su loši, nego to što su nepredvidljivi.

Šta uraditi ako ste taj tip: Ne morate da budete loši ili neobuzdanog duha da biste je osvojili. Pozovite na neplanirani izlet ili na ručak u restoranu u kojem nikad niste bili. S vremena na vreme nastavite sa iznenađenjima kako bi veza ostala zanimljiva.

Pametne žene beže od ovakvih muškaraca
Pametne žene beže od ovakvih muškaraca

Svađalica

Svaki razgovor pretvara u svađu. Žene se s njim osećaju kao da su došle na debatu, a ne na sastanak.

Zašto nije privlačan: Sastanak bi trebalo da bude prijatno iskustvo, a ako žena oseća da sve vreme mora da se brani, neće uživati. Stalna svađa i debata je stres, a sigurno ne želite da se žene sastanka s vama sećaju kao stresnog iskustva.

Šta uraditi ako ste taj tip: Najvažnije, opustite se. Ako ste ovaj tip, verovatno se okrećete debatama jer ste nervozni i nesigurni. Razmislite pre sastanka o čemu biste mogli da razgovarate i nemojte u svemu da joj kontrirate.

Ne propustite: Muškarci koji imaju ovo su najbolji u krevetu: Nemojte se brukati kad nauka potvrdi

Serijski zavodnici

Oni ni ne pokušavaju da prikriju činjenicu da gledaju druge žene, koketiraju s konobaricom i hvale se svojim “ulovima”. Ukratko, nemaju nimalo poštovanja prema ženi s kojom su na sastanku.

Zašto nije privlačan: Ne samo da je ova vrsta ponašanja uznemirujuća, ona takođe može da bude loša za žensko samopoštovanje. Ako se tako ponašate kad upoznate ženu, nemate nikakve šanse kod nje.

Šta da uradite ako ste taj tip: Ako ne možete trajno da obuzdate takvo ponašanje, barem ga držite pod kontrolom na prvom sastanku. Pametne žene beže od ovakvih muškaraca: Pokušajte da kontrolišete oči da ne odlutaju za svakom ženom koja prođe, a definitivno se suzdržite od koketiranja s drugim ženama.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...