žena i žene
Kako biste lakše podneli život i svet u kojem danas živimo treba kraj sebe da imate ljude koji vas vole i poštuju. Koje su to žene koje bi svaka žena trebalo da ima u svom životu, pročitajte u nastavku članka.

žena i žene

1. Drugaricu iz vrtića – ova drugarica može da vam popravi svaki dan, jer sa njom možete da pričate o stvarima koje ste radile dok ste bile male. To vas može samo nasmejati.

reklame

2. Stariju ženu koja je „otkačena“, jer vam na jednostavan način može dati nekoliko saveta o životu, a neće vas zamarati.

3. Koleginica sa posla sa kojom možete da podelite i ružne stvari koje se dešavaju na poslu i da nekog ogovarate bez straha da će mu to preneti.

4. Neku drugaricu koja je potpuno drugačija od vas, jer vam može dati neki savet koji vi nikada ne biste sami sebi dali. Možete da radite s njom neke stvari koje nikada ne biste uradile same.

žena, drugarica

5. Konobarica u kafiću gde pijete kafu, a koja vas voli.

6. Ako niste udati, udatu drugaricu, jer ćete tako videti šta vas čeka kada se udate i možete dobiti neki pametan savet o muškarcima.

7. Drugarica iz srednje škole sa kojom se možete prisećati prvih pijanstava i žurki na kojima ste zajedno uživale.

8. Ženu koja će biti glas razuma u vašem životu, jer je možete nazvati svaki put kada vam zatreba neki pametan savet.

9. Najbolju drugaricu koja će uvek biti tu za vas i slušati vaše priče, brisati vam suze dok plačete i tešiti vas kad god je to potrebno. Naravno biće tu i kada se budete smejale, izlazile, ili išle na putovanja.

 

Izvor: Ljepota

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.