ZAVEDI GA BRZO I ČISTO: Ženske cake u flertu na koje muškarci odlepljuju

Devojke kao da su u poslednje vreme postale prinuđene da krenu u zavođenje. One koje se i osmele za „napad”, često imaju dilemu – gde to da urade.

Kako žene zavode: Žena s nogama prekrštenim na pravi način i savršenim dekolteom, pripoveda tribunalu o stvarnim razlozima koji su doveli do ubistva njenog ljubavnika, dok sudija, advokati i porota, koju čine isključivo muškarci, opčinjeno prate pričupišu Novosti.

Ovako moć pripadnica lepšeg pola slikovito opisuje dr Alehandro Napolitano, psihoterapeut iz Buenos Ajresa. I dodaje da pred atraktivnom ženom muškarci, koliko god pokušavali da se odupru, na kraju bivaju razoružani njenim oblinama, bojom glasa ili prstima koji se nežno igraju sa uvojcima kose. One zavode figurom, zarobljavajući muški pogled do hipnotičkog transa.

reklame

Ne propustite: HOROSKOP: Zavedi ga da bude samo tvoj, evo kako da budeš fatalno privlačna muškarcima prema horoskopu!

Ako su muškarci vizuelna bića, onda je izvesno da su fizičke karakteristike i manipulisanje njima, najjače žensko oružje.

Da li je, međutim, i jedino?

Trijumfuju li u toj igri zavođenja i na drugačiji način, koristeći inteligenciju, oslanjajući se na duhovitost, ističući plemenitost? I koliko uopšte sve to koriste, jer je pitanje pre pitanja – da li su konačno srušeni stereotipi, pa je postalo normalno da devojke startuju muškarce?

Psihoterapeut Marija Vicković kaže da je u današnje vreme muvanje sve ređa pojava, ali i da su se dame ipak osmelile i počele da prilaze tipovima.

– Videle su da od njih nema ništa, pa su odlučile da naprave prvi korak – kaže Vicković. – Udvaranje je nekada bilo rezervisano za pripadnike jačeg pola. Šta sve nisu radili da bi osvojili naklonost simpatija.

Nepropustite: RECI MU OVO I IMA U DUPE DA TE LJUBI! – Ove rečenice deluju kao magija na njegov ponos

Danas su se povukli, zavukli u ćoškove i kao da čekaju da ih devojka njihovih snova izvuče odatle. Dogodilo se to da su žene postale prinuđene da krenu u zavođenje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.