Za njih je monogamija prevaziđena kategorija: Horoskopski parovi kojima je prevara ko dobar dan
Za njih je monogamija prevaziđena kategorija: Horoskopski parovi kojima je prevara ko dobar dan

Ako posumnjate da joj služite samo za seks, verovatno ste u pravu. Ako se zbog toga osećate iskorišćeno, pa, onda znate kako se većina žena često oseća pored muškaraca. Trebalo bi da vam laska što ste željeni, ali granica preko koje vam ne dozvoljava da pređete prosto vas baca u očaj.

Šta vam fali? Zašto ne biste proveli jedno veče kao normalan par? Valjda možete neki film da odgledate do kraja i da posle ne morate da idete kući? Kako to da nikad niste upoznali njenu ekipu? Da li vas ona to drži u ilegali? Stidi vas se? Ne oseća ništa prema vama? Uuuu, to je baš uvredljivo!

reklame

A žene ovo rade češće nego što mislite. Ponekad pristaju na kompromis, pretvaraju se da su sa vama u vezi, samo zbog seksa. Posumnjaćete, a po ovim znacima i prepoznati, da li ste samo objekat njenog telesnog zadovoljstva – piše wannabemagazine.com.

Nijedan muškarac te neće muvati

Nikad ne prespavate zajedno

Ako dolazi kod vas, obavezno će otići kući da spava. Nije ponela veš, četkicu za zube, šminku. A neće poneti ni sledeći put. Nije joj zgodno, nikad ne može da se naspava u tuđem krevetu. To je sve tačno, ali je i izgovor. Ako joj je stalo, iscimaće se zarad malo neseksualne prisnosti, za kojom žene obično žude. Ukoliko idete kod nje, poslaće vas kući na spavanje, iako je skoro svanulo, iako joj obećavate da je ujutru nećete buditi, samo ćete se obući i odšunjati. Platiće vam taksi, nije problem, samo da joj ne narušavate komfor. U najboljem slučaju, smestiće vas u drugu sobu, jer ona ne može da spava pored nekog u krevetu. Laž. Može, ali ne sa vama. Ne želi da vas grli u snu i udiše vaš miris, ne prijate joj baš toliko.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.