Zašto muškarci vole udate i zauzete žene
Zašto muškarci vole udate i zauzete žene

Zašto muškarci vole udate i zauzete žene… Jer su često privlačnije muškarcima više nego one slobodne i sada ćemo vam otkriti koji su razlozi zbog kojih oni više preferiraju udate i zauzete žene.

 

Iako ova činjenica zvuči obeshrabrujuće, drage slobodne dame, nemojte da očajavate, postoje objašnjenja zašto je to tako.

reklame

Ovo su deset najčešćih razloga zbog kojih momci muvaju zauzete žene.

Nisu ljubomorne

Žene koje su u brakovima i vezama, po pravilu, muškarca neće opterećivati svojom ljubomorom. One se neće baviti time gde je on bio, sa kim se druži i da li se viđa sa još nekom osobom, pored njih. One će sa tim muškarcem uživati u trenucima koje provode zajedno i neće joj smetati da on vodi svoj život.

Pročitajte: On je tvoj i BOŽIJI: Ako se ovako ponaša sigurno je poludeo i ženio bi te odmah

Ne žele brak

Sasvim je logično, da žena koje zauzeta, neće muškarca terati da stane na ludi kamen. Ona neće insistirati da se muškarac uozbilji i počne da pravi dugoročne planove za budućnost. Pored zauzete žene, muškarac će moći da ostane večiti dečak.

Zašto muškarci vole udate i zauzete žene
Zašto muškarci vole udate i zauzete žene

Laka meta

Zauzete žene neretko upadnu u kolotečinu. Muškarac sa kojim su u vezi, opusti se i prestane da ih osvaja. Kada se pojavi muškarac koji im udeli trunku pažnje, obasipa ih komplimentima i učini da se osećaju privlačnim, one su osvojene.

Nisu zahtevne u krevetu

Postoji mišljenje da zauzete žene nije teško fascinirati u krevetu. Seks sa stalnim partnerom se odavno pretvorio u rutinu, a svaka promena donosi blagodet.

Pročitajte: ZBOG OVAKVE ŽENE MUŠKARAC I CIGARE OSTAVLJA: Gospođica savršena o kojoj frajeri maštaju!

Ne opterećuju

Kako se radi o osobama koje su vezi ili braku, one neće očekivati da muškarac provodi veći deo svog vremena sa njima. Neće,takođe, biti u prilici da ga stalno zivkaju telefonom ili da ga ”slučajno” sretnu u gradu. Viđaće ga onda kada oboje imaju vremena, a kako su zauzete, nemaju ga na pretek.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.