PORUKE KOJE TE SROZAVAJU U NJEGOVIM OČIMA: Ako je prestao da ti se javlja, možda si uradila baš ovo

Aako želite da ga zavedete, ne šaljite mu ovakve poruke.

Čini se da su i muškarci i žene stvorili prilično detaljno mišljenje o tome šta je u dopisivanju dozvoljeno, a šta strogo zabranjeno.

Istraživanje o dopisivanju sprovela je britanska kompanija TalkTalk Mobile na 1.000 ispitanika, a evo šta je saznala.

reklame

Više od polovine anketiranih muškaraca otkrilo je kako je za njih sasvim normalno da raskinu putem sms poruke, dok 62 odsto žena smatra da je jedini prihvatljiv način za raskid onaj licem u lice. Takođe, prekomerno korišćenje akronima, pri vrhu je stvari koje ne treba da radite prilikom dopisivanja. Poruke kao što su “Nisam sigurna da li si dobio moju zadnju poruku”, takođe zauzimaju visoko mesto na listi stvari koje idu neopisivo na živce, jer odavno više ne živimo u vreme goluba pismonoša. Još jedan od najvećih grehova tekst-flerta jeste kada istu poruku pošaljete dva puta, jer je odgovor na prvu izostao.

Ali, nije sve tako crno. Istraživanje je takođe otkrilo šta bi sve trebalo uraditi tokom sms-flerta, ako želimo da ga zadržimo zainteresovanog. Brz odgovor svakako je jedna od važnijih stvari, nekoliko sati je ono što bi ispitanici maksimalno čekali. Tu su i poruke za dobro jutro i laku noć , ali i isključivanje telefona tokom dejta. Pijani SMS-ovi? Bolje nemojte.

“Gotovo 70 odsto nas zna nekog s lošim telefonskim manirama, a samo petina ljudi misli da su njihove navike loše i da ih treba promeniti “, stoji u zaključku.

cosmopolitan.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.