Zanimljiva KUROGRAFIJA Beograda: U kom delu prestonice žive tipovi sa najvećim i najmanjim đokama
Zanimljiva KUROGRAFIJA Beograda: U kom delu prestonice žive tipovi sa najvećim i najmanjim đokama

Otkud znaš da ne grešiš kad tražiš frajera isključivo iz kruga dvojke? Možda se pravo blago krije po prigradskim naseljima …

Čitav istraživački tim radio je na ovoj opsežnoj statistici koja je pred vama. Ponekad je bilo krajnje zamorno i razočaravajuće, a ponekad je posao bio pravo zadovoljstvo. Ipak, najbitnije je da su rezultati obrađeni tako da sad možete da znate da li vam je potreban mikroskop ili krojački metar kad krenete u ljubavni okršaj sa momcima sa beogradske kaldrme.

CENTAR GRADA

Momci koji žive u epicentru gradskog jezgra možda jesu idealni na papiru ali lokacija, a naročito kvadratura stana u kom žive su u obrnutoj proprociji sa onim što poseduju u gaćama. Oni se čak mnogo neće ni truditi da osvetlaju svoj obraz kad dođe do megdana u krevetu, jer zaboga, oni su gradski momci pa bi to trebalo da bude dovoljno.

reklame

Ocena: 2 na 1

DORĆOL

Mnoge devojke bi se složile da u ovom delu grada žive najbolji ali i najprgaviji frajeri. Ma mogu oni da se ponašaju i ko najgore kabadahije, jer im se može. Oni dobro znaju čime raspolažu i da će svakoj devojci oči ispasti ko da su na federe kad se raspojasaju. Gabarit je tu, ponekad ih zeza tehnika.

Ocena: 4

ZVEZDARA

Momci iz ovog kraja, a Lionci naročito imaju čime da se pohvale. Međutim, taj svoj neosporni kvalitet oni nikad ne ističu već čekaju povoljan momenat da vas prijatno iznenade. Kranje topla preporuka za sve devojke jer em imaju sa čim, em znaju kako.

Ocena: 4+

MIRIJEVO

Mnogo nadobudnih i robusnih tipova šeta ovim delom zvezdarske opštine. Međutim, to im je samo maska jer su krajnje svesni da nemaju bogzna sa čim da se pohvale. Da stvar bude gora, čak se ni ne trude da taj svoj nedostatak bar nadomeste odgovarajućom tehnikom.

Ocena: 2 na 3

KARABURMA

Valjda vam prvi deo naziva ovog naselja dovoljno sve govori. Taj kad ga izvadi u svoj svojoj veličini ribe samo padaju ničice i razdragano kliču. Međutim, bitno je i znaju li da propisno koriste svoju alatku. Mišljenja su podeljena, mada se ne bi reklo da nije sve od slučaja do slučaja. Mora biti da ima nešto čudno kod njih u vazduhu…

Ocena: 4 na 3

KAKVA MU JE GAJBA, TAKAV MU JE PENIS

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.