NE VOLE TE, JER SI BOLJA OD NJIH: Evo kako da izađeš na kraj sa ljubomornima i zavidnima
VOLI TE
VOLI TE, ali nema hrabrosti da ti prizna: Evo zašto ti još uvek nije izjavio ljubav a gori za tobom!

Nije spreman da izgovori te dve male reči

Volim te – te dve male reči mogu u trenutku da preokrenu svaku vezu, ali prvi put ih nije lako izgovoriti. Muškarcima to teško pada, pa ako “volim te” ne prelazi preko njihovih usana, to ne znači da vas ne voli već da jednostavno nije spreman to da izgovori. Svoja osećanja će pokazati na drugačiji način sve dok ne oseti potrebu da to i izgovori.

PROČITAJTE: POTEZI KOJIMA MUŠKARAC POKAZUJE EMOCIJE: 16 gestova umesto VOLIM TE

Boji se, već ga je neko povredio

Ako je muškarca povredila žena sa kojom je prethodno bio u vezi toliko da mu je slomila srce, trebaće mu puno vremena da se ohrabri i to isto kaže novoj partnerki. Što se oseća sigurnije u svoj odnos, to će se i brže otvoriti.

Pročitajte: 6 rečenica jačih od “volim te!” Recite ovo voljenoj osobi i oduševiće se do neba!

Još to nikad nije izgovorio

reklame

To što muškarac još nije izgovorio “volim te” ne treba nužno da bude loša stvar. Možda to još nikad nikome nije rekao i želi da bude siguran da je ona kojoj će to reći zaista ona prava. Njemu to toliko znači da će radije pričekati nego omalovažiti značenje ovih reči.

Zašto ti ne kaže da te voli

Boji se da partnerka ne misli isto

Izjaviti nekome ljubav nije nimalo lako zato što time rizikujemo da nas neko povredi. Ako on još nije rekao “volim te” moguće je da se boji da njegova partnerka ne misli isto. Ultimativni strah je da će nam neko umesto istim rečima odgovoriti sa “u redu” ili “hvala”.

Čeka savršen trenutak

On svojoj partnerki želi da poruči koliko je voli, ali čeka savršen trenutak. Njemu je tajming najvažniji jer ne želi da umanji jačinu tih reči. Želi da taj trenutak bude poseban, odnosno da ga i partnerka zapamti, piše Shine.Yahoo.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.