Ne želi prerano da izgovori te važne reči

Osim straha da mu partnerka neće uzvratiti ljubav, muškarac se boji da “volim te” ne izgovori prerano. Iako njegovo srce svom snagom to misli, njegov razum mu ne dopušta da isto i kaže. Time se štiti da ga ne povrede.

Boji se da će pokazati da je ranjiv

Iskaživanjem ljubavi partneri pokazuju da su u potpunosti otvoreni, a samim time i ranjivi. Zbog toga se muškarci ponekad boje da izgovore te dve reči. Strah ih je da će time partnerka postati glavna u vezi i da će imati nešto čime će ih držati u šaci.

Pročitajte: Ovako se žene srozavaju u muškim očima: Kada ovo uradiš, padaš najniže!
Siguran recept za ljubav u 2016 godini
Voli te

Još nije spreman za ozbiljnu vezu

reklame

Nekome treba malo vremena da se zaljubi i prepusti, dok su drugi oprezniji. Upravo zbog ovog drugog razloga muškarac može da izbegava velike izjave ljubavi. On se boji obaveza i ne želi ozbiljnu vezu.

Čeka da partnerka prva kaže “volim te”

Iako zna da voli partnerku, on neće to prvi izgovoriti. Pričekaće da to njegova bolja polovina kaže jer će tako znati da i jedno i drugo misle isto. Time ne rizikuje da će ga povrediti, barem ne na početku.

Ne želi da kaže “volim te” jer to jednostavno ne misli

Ako se veza čini kao da napreduje, a on i dalje ne govori “volim te”, možda to jednostavno i ne misli. Moguće je da vezu vidi samo kao dobar provod i ništa više.

24sata.hr / 24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.