Kegelove vežbe koje pojačavaju užitak
Kegelove vežbe koje pojačavaju užitak

Kegelove vežbe koje pojačavaju užitak: Simultani orgazam se dešava vrlo retko, jer muškarci i žene nemaju iste “okidače” za orgazam.

 

Zato vežbajte: stegnite mišiće kojima sprečavate sebe da piškite dve sekunde, pa pustite. Uradite ovo 20 puta, tri puta dnevno.
Kod muškaraca Kegelove vežbe ne pojačavaju orgazam, ali uspešno rešavaju problem prerane ejakulacije. Imate više šanse da doživite više od jednog orgazma ako često menjate način na koji vodite ljubav, odlažete orgazam, ali i naučite šta su predznaci orgazma. Mozak voli da koristi iste nervne puteve, pa će ih lakše pronaći vremenom, a time i vama ubrzati doživljaj.

reklame

Simultani orgazam se dešava vrlo retko, jer muškarci i žene nemaju iste “okidače” za orgazam. Važno je njemu da se odloži, a njoj ubrza orgazam. Možda nije loša ideja da njemu pružite vrhunac, pa onda da organizujete jedan zajedno? Većina muškaraca kaže da se lakše kontroliše pri drugom snošaju.

Koristite igračke ili probajte “most tehniku”, koju preporučuju seksualni terapeuti: stimulišite klitoris gotovo do orgazma, a zatim se žena premesti na partnera, leđima okrenuta ka njemu – ovo je najlakši način da stimulišete prednji zid vagine i povećate šansu za orgazam.

lekarinfo.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.