Kada ću se udati
Kada ću se udati

Kada ću se udati: Možete li da budete i ljubavnica i kuvarica, da li partnera činite boljom ili gorom osobom, da li ste u dugoj vezi iz navike – saznajte imate li materijal neophodan za brak.

 

Kako ne biste rekle sudbonosno da, a zatim otrčale i izgubile cipelicu pre nego što sat otkuca ponoć, saznajte da li ste spremne za brak ili ste još uvek samostalna i ambiciozna devojka koja ne želi da se obavezuje.

Znate li da kuvate?

reklame

Bez bilo kakvog seksizma ili ljubavi prema tradiciji gde žena najviše vremena provodi u kuhinji, većina muškaraca voli da im lepša polovina istovremeno bude i ljubavnica i kuvarica. Žene koje kuvaju obezbediće mir u kući, jer će njihov suprug biti zadovoljan dobrim ručkom ili večerom, a onda je na vama da ga oborite s nogu i u spavaćoj sobi. Ovo ne znači da su vaši slobodni ternuci isključivo rezervisani za kuhinju, jer treba često i vi da sednete i vidite šta će vam dragi spremiti za jelo. Ali, nemojte da dozvolite da kuvanje postane samo njegovo zanimanje.

Kada ću se udati
Kada ću se udati

Da li ste porodični tip?

Veliki deo muškaraca bi kao prvu karakteristiku na vrhu liste osobina koje su potrebne kod žena u braku naveo to da je ona porodični tip. Ne zaboravite da živimo u 21. veku i da ovaj opis ne znači nužno čuvati decu i prati veš, već da vaša želja da se skrasite i osnujete porodicu bude bitnija od kupovine najnovije kolekcije krpica. Takva devojka se neće hvatati za glavu ako joj on predloži da upozna njegove roditelje, jer će poželeti da zaviri poptuno u njegov život, jer sa njim želi nešto ozbiljno. Sklonost mirnom i ugodnom porodičnom druženju svakako je jedna od najpoželjnijih stvari koje će on očekivati od vas.

Da li je skromnost vaša vrlina?

Skromnost i spartanski pristup načelno su sasvim poželjne vrline, ali ne i u vezi. Ne postoji ništa gore od partnera koji se zadovoljava sa dovoljnim. Kad traže životne partnere, i muškarci i žene traže nekoga ko će ih terati da budu bolji, uspešniji i srećniji, a ne samo zadovoljni onim što sada imaju. Osoba koja nema potrebu da poboljšava sebe i tera svoje mogućnosti na više i bolje, neće to činiti ni u vezi.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.