Pismeni zadatak malog zemunca
Pismeni zadatak malog zemunca

Pismeni zadatak malog zemunca ZAŠTO NE VOLIM ŠKOLU: Petar Z., dečak iz Zemuna koji ima samo 8. godina, napisao je pismeni zadatak na temu “ZAŠTO VOLIM ŠKOLU”, na malo drugačiji način i time nasmejao ceo svet. Realno, mi smatramo da nigde nije pogrešio jer je bio iskren i hrabro napisao svoje mišljenje, piše besnopile.rs.

 

Prenosimo vam pismeni zadatak u originalnoj verziji:

reklame

ZAŠTO VOLIM ŠKOLU

Neću mnogo da dužim, ali hoću da svima bude odmah jasno da ja školu i ne volim baš nešto posebno. Dosadno mi je da sedim 5 sati na tvrdoj stolici od koje me boli guza, jako. Jedva čekam da se kući uvalim u mekanu fotelju, od nje me ništa ne boli a i tu mogu da gledam crtane i ne mislim na školu i tvrdu stolicu.

Pismeni zadatak malog zemunca
Pismeni zadatak malog zemunca

Ajde i to što me boli guza od stolice, to ću i da preživim nekako, ali to što sedim ceo dan u školi a nastavnica nam plus dodeli i domaći zadatak, to mi je žao mnogo. Ja sam mali i hoću mnogo da se igram, a kad dođem iz škole ne da me ne čeka igranje, nego moram odmah da se bacim na taj domaći zadatak.

ODUŠEVIĆE VAS: Pismeni zadatak malog Zemunca (Kako sam proveo letnji raspust)

Meni nije uopšte jasno zašto idem u školu kada i kući moram to isto da radim. Ako ne uradim, opet će da me boli guza, ali ne od sedenja u školskoj stolici već od tatine ruke. Tako se nekad zaigram i zaboravim da napišem domaći zadatak a kada tata sazna od učiteljice, odmah mi opraši guzu. To mi se ne sviđa.

Kako čovek da se oseća dobro u školi posle ovako super raspusta? Ove godine smo bili i na moru, i u selu, a i kod babe u Nemačkoj. Tamo ljude ništa nisam razumeo jer pričaju nekim čudnim jezikom. Isto tako ne razumem ni učiteljicu, iako ona priča mojim jezikom. Mnogo mi je to sumnjivo da baš ništa ne razumem.

I za kraj da vam kažem glavni razlog… Kada me probude ujutru rano da idem u školu, ja spavam na prva dva časa. Nije uopšte udobno da se spava u školi, ali šta da se radi, mora se, život nas đaka je težak. Ne bih nikome preporučio da ide u školu, ali mora da se ide…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.