Uran kreće direktnim hodom u vreme mladog Meseca, što će uticati na sve znake. Pripremite se za emotivna uzbuđenja, kada Venera 3. januara uđe u znak Riba, mnogi će se zaljubiti kao nikada do sada

 

Uran, planeta neočekivanih okolnosti i kontakata sa strancima, posle višemesečnog retrogradnog hoda, 29. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Ovna, i to u vreme mladog Meseca u Jarcu, pišu Večernje novosti. Ovo će uticati na sve znake, jer ovakav završetak stare godine najavljuje poslovni uspeh u Novoj godini, o čemu svedoči i naglašen znak ambicioznog Jarca, kojim upravljaju Saturn (iz Strelca znaka inostranstva) i Uran.

reklame

Pripremite se i za uzbuđenja na ljubavnom planu, s obzirom na to da Venera 3. januara ulazi u romantične Ribe, u kojima se nalaze Neptun i Mesec, simboli ljubavnog zanosa i emocija, pa će se mnogi zaljubiti kao nikada do sada. Budući da je uticaj Urana naglašen u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, ovi znaci će najviše osetiti “buđenje” Urana, a manje Lavovi, Rakovi i Bikovi.

Direktan hod Urana do 2. avgusta iduće godine, trebalo bi da iskoristite za uspostavljanje ili obnavljanje kontakata sa strancima, stručno usavršavanje, učenje stranih jezika, pohađanje seminara i kurseva, angažman u medijima, političkim i drugim udruženjima, kao i sektoru IT tehnologija.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.